Valóban jobban fog később is ragaszkodni a kislányom így anyósomhoz?
Hát nem csoda, hogy alig ragaszkodik hozzád, gyakorlatilag a többi családtag gondozza és neveli.
Nem is játszol vele, még csak szoptatni se szoptatod, mitől alakulna ki kötődés?
Én kocka férfiként el nem tudtam képzelni, mit fogok kezdeni egy újszülöttel, de 1 hónapos korától mindig játszottam vele, ringattam én is, és így hozzám is kötődik, nem csak az anyukájához, aki egész nap babusgatta, szoptatta.
Hogy ragaszkodna hozzád, mikor kb te semmit nem csinálsz vele?!
Anyosnak szülted, vagy magadnak?! Mert itt nagyon úgy tűnik, a mamának....
Kapásbol nem vállaltam volna gyeteket más nyakára. Nekem mar ez nem fér bele....
Anyós éjszakázik, fürdeti, játszik vele, tanítja... akkor te minek vagy?!
Bimbóvédő miatt nem.szoptattad... és ha nem használtál volna?!
Ez mind kifogás, csak nem tudod beismerni, hogy elbactad...
Ha jól emlékszem az első kiírt fórumodra, ott le is írtad, hogy Te nem is akartál még szülni, csak a nyomás hatására.
Hát nem kellett volna..
Nekem anyukám azt mondta, mikor hazahoztuk a babát, hogy " te csináld a dolgokat körülötte, hogy hozzád ragaszkodjon!". Tehát nem ő, nem anyós, nem Mancika néni, nem a postás, hanem én. És milyen igaza lett!!! Kaptunk néha segítséget amikor kellett, de mindent én akartam alapból csinálni vele, ez kvázi megerősítés volt abban, hogy ez így van rendjén. Hálistennek én vagyok jelenleg az Atyaúristen a gyereknek :) persze ha jön családtag és játék van, akkor az újdonság varázslatos, le se kakkant igazán. De ha valami van akkor hozzám rohan.
Itt is anyós nagyon sokat akart jönni segíteni, minden este fürdetés meg mit tudom én, de 4 nap után meguntam, én akartam csinálni mindent. Mondtam neki h ha kell akkor szolok, köszönöm a segítséget. Hallottam a hangján hogy megsértődött, de bakker többet lattam mint a saját anyámat, és már volt amikor kezdett elszaladni vele a ló :D előjött a mindent jobban tudok hangneme, na az volt az utolsó segédkezős napja. Együtt lakni bárkivel? Csak ha hajléktalan leszek. :)
Nem tudom hogy miért mennek bele az emberek, nekem ennyire nem fontos a saját vityilló épitése h évekig gyerek szerepben legyek 😵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!