Anyósomék jobban fognak ragaszkodni hozzá?
Nyugi ne idegesítsd magad elõre. Elõfordulhat hogy jobban szeretik, de míg a gyerek nem érzi(nem te), addig nem kell mérgelõdni miatta.
Én is azt hittem h sógromékét jobban szeretik majd, hiszen várva várt lányunoka, mi meg együtt élünk anyósékkal(átmeneti fél év-lakásvásárlàs miatt) és ide született a fiam. Mindkettõt nagyon szeretik, csak máshogy. A lányt jobban féltik mert lány, a fiam, mert kisebb. :D A lányka érdekesebb, mert nincs minden nap itt, de a fiam is nagyon várják, hogy reggel kivigyem hozzájuk. Nemsokára költözünk, de szerintem nem fog változni a helyzet.
"csak tudom sajnos milyen érzés ha egyik- malásik unokát jobban szeretik"
Ez nem azon múlik, mennyit találkoznak. Hanem anyós-após beállítottságán.
Nálunk én hagyom, hogy jó legyen a viszony anyósék és a fiam között (van, hogy 1 hetet náluk tölt, 3 éves).
Sógornőm szinte nem is beszél az anyjával, szegény alig látja a 2 gyereket. (pedig nagyon szeretné egyszer a 3 unokát egyszerre).
Amikor évi 3 alkalommal együtt a nagy család, anyós sosem tesz semmilyen különbséget az unokái között. Pedig az én fiamat jól ismeri, mert sokat lehetnek együtt (amikor lehetőség van rá).
Szóval a sógornőm gyerekei nem éreznek különbséget egyenlőre (4 éves a legnagyobb), mert anyós mindent megtesz, hogy egyenlőek legyenek. Csak hát a hülye sógornőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!