Miért csak velem ilyenek anyósomék? Mindenki tegezheti őket.
Nővéremnek is ez volt az anyósával. Mostmár kb 5 év után nagy kegyesen megengedte neki, hogy tegezze, de ugyan ez volt, hogy a barátja bátyjának a csaja kb 1 hónap után tegezte, ő meg évek múltán se. Náluk amúgy tuti az volt az ok, hogy a barátját nem ajnározták a szülei, a bátyja meg a kis kedvenc volt..
Türelem és kitartás, próbálj nem rágódni ezen!
egyszerű. Nem fogadtak el családtagnak. ennyi. Nálunk is ez volt. Én aztán közöltem, felnőttként ismertek, meg nem fogom tovább magázni őket, mert ez neveletlenség amit művelnek. Persze csak a férjemnek mondtam, hogy feltűnt, hogy a tesója sokadik pasijának ajánlják fel első taálkozáskor a tegezést, nekem meg még gyerekkel se hogy feleség vagyok? a férjem szólt nekik. nagy szbadkozva anyós elnézést kért,h gy neki ez eszébe se jutott... Aztán elkezdtek kiderültni egyre durvább dolgok. Végül közölte a férjem, jobb ha megszakítjuk a kapcsolatot, semmi keresnivalónk ott, én meg nyugodjak meg, semmit se tettm, esélyem se volt sose. Kár volt erőlködnöm és kaparni.
Megszakadt a kapcsolat, azóta nyugiban élünk:) És nincsenek olyan gondjaink, hogy azon gondolkodunk, most mi értünk félre valamit, vagy mi van?
Szóval magyarázhatja az ember az ilyet, de felesleges. vannak egyértelmű jelzések, ez is egy olyan, hogy egyik tesó párját egyből tegezik, a másikét meg évek múlva se... Hagyjátok őket lógva és tojjatok rájuk. éljetek boldogan és önállóan. Vannak ilyen szülők is.
Én is így voltam az exem szüleivel. A bátyja nője még a nagyszülőket is tegezte, én a szülőket se. Magamtól egyszer elkezdtem, nem szóltak érte, de hiába lett unoka, én nem voltam családtag (a bátyja esküvőjére hitelt vettek fel, velünk közölték maguktól, egy fillérrel nem fognak beszállni, nem lesz itt semmilyen esküvő. Közben a 8 hónapos gyereket fogtam a kezemben, 7 éve voltunk együtt akkor.)
3 éve szétmentünk (10 év után), örülök, hogy azóta nem kellett velük találkozni, hála a jó Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!