Miért csak velem ilyenek anyósomék? Mindenki tegezheti őket.
A kérdés,tegez téged? Felnőtt nő vagy vagy iskolás?
Mert ha felnőtt vagy ,magad eltartod dolgozol, akkor aki letegez azt bizony tegezd bátran vissza.Sőt ha bánt akkor mond meg neki,de szépen! ;) beszéljétek meg.
Te is tegezheted, mert nem attól lesz egy ember felnőtt, hogy terhes vagy sem. (Túl sokat apellálsz a terhességre, azért írom.)
Te felnőtt ember vagy, az anyósod felnőtt ember (tökmindegy, hogy mennyivel idősebb nálad): ha ő tegezhet, akkor tegezd csak te is vissza. Nem a kiskorú lánya vagy és nem a cselédje. Nem kell erre engedélyt kérni.
Nalunk unoka szuletese utan annyit valtozott hogy az arcomba is mondtak hogy egy jottment vagyok. Szo szerint azt hogy a gyereket elfogadjak de engem nem.... de en meg olyat nem halottam hogy ahol ilyen megkulomboztetes lett volna a meny fele jobb lett volna az unokatol. Csak rosszabb lett mindenhol.
Ott lett jobb ahol tavolsagtartoak voltak. De a mindenkivel tegezodni veled meg csendorpertu az nem tavolsag az bunkosag. Csodara en nem szamitanek a helyedben.
Szerintem eszébe sem jut, van, aki ilyen.
Hívd úgy, ahogy a saját anyukádat, biztos örülni fog neki. Mondjuk, nem édesanyámnak, de anyunak, anyucinak, stb, ahogy a férjed hívja.
Lehet, hogy azt sem fogja észrevenni.
vagy nem is tudja hogy azt várod, hogy felajánlja a tegezést.
elvégre mindenki magától tegezte le..
én illedelmesen megkérdezném, hogy tegezhetem e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!