Miért csinálják ezt anyósomék?
" ha így viselkednek akkor ne engedjem meg nekik hogy lássák a kicsiket"
Jó kis férjed van, aki veled rendezteti az saját anyja felé a családi viszonyokat.
Ne enyhülj meg!
Lehet,hogy nehéz lesz,de hidd el csak akarni kell.
Rengetegen tartanak bunkónak (az is vagyok akivel kell) hasonlók miatt.
Túl lehet élni. ;)
Te írtál az utazás kategóriába is :)
Pont le kell tojni, hogy ők mit akarnak vagy mit nem, felnőttek vagytok külön család, el tudjátok dönteni mit akartok és mit nem. Az pedig, hogy a kicsik érdeklik őket a nagyok nem egyenesen szégyen. Ne haragudj, de én ezt a gyerekeimmel nem tenném meg, hogy a tesóra kíváncsiak, muszáj látni amazokra meg nem. Értem, hogy jobb a béke, de nekem a saját gyerekeim fontosabbak lennének. Biztos, hogy nem engedném a kicsik közelébe sem őket. A nyaralás pedig rátok tartozik, oda mentek ahova pénztárcátok és kedvetek tartja.
Én nem engedném őket hozzánk, főleg ha a férjem is így dönt. Az ő szülei, jobban ismeri őket.
Illetve anyósék hülyesége esetlegesen a későbbiekben olyan vitát szíthat a gyerekek közt, ami bármelyik családot tönkre vághat. Na ezt se kívánom magamnak.
Anyóséknak ultimátumot adnék:
Vagy egyenlőnek tekintik minden unokájukat és tiszteletben tartják a döntéseiteket vagy mehetnek haza és foglalkozhatnak a saját dolgaikkal úgy ahogy akarnak.
A gyerekeknek gondolom vannak másik nagyszüleik is, nem vesztenek semmit, ha nem találkoznak anyósékkal, meg gondolom a nagy tesók is foglalkoznak velük.
Nehogy már az legyen a gondolkodásod központjában, hogy az anyóséknak megfelelj!
"A férjem már nem is tartja velük a kapcsolatot" - hát te meg a férjedhez tartozol, nem?
Az egész olyan aberrált, nem is írok többet.
A családod: a férjed a gyerekek, meg te.
Ezzel foglalkozz!
Nem tudom elképzelni azt a szituációt, amikor egy önellátó családnak(apa, anya, gyerekek) kívülálló megszabhat dolgokat.
Mit csinál az anyós? Pisztolyt fog a fejetekhez? Gondolom nem, akkor mondjatok mindig nemet neki, es korlátozzátok a kapcsolatot, ha nem tartják tiszteletben a magánéleteteket.
Mondjuk én körberöhögném, ha nálam így osztaná az észt anyósom.
Jesszus, szedd már össze magad! Mi az, hogy nem engedik? Hát kinek a gyerekeiről van szó???
Állj a sarkadra, azt csináld!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!