Szerinted miben leszel másabb,mint anyád vagy anyósod?
17. Elolvastad a válaszokat? Többen dicsérik a saját anyósukat, vagy kritikusak a saját édesanyjukkal szemben.
Nekem valószínű nem lesz gyerekem, így válaszolok.
Imádom az édesanyámat, de sok mindent elrontott, például hagyta, hogy apánk lelkileg terrorizáljon, kontrolláljon, pedig anya keresett többet. Ez hosszú, mindegy. Próbálta ellensúlyozni a dolgot és gondoskodó volt mindig, és nagyon segítőkész a mai napig, feláldozta magát szerintem. Ő elfogadja mindig a választottunkat, fiútestvéremnél sem áskálódik a meny ellen, semmibe nem szól bele.
Anyósom a fiús anya sztereotípiája, viszont minden nézeteltésérünk ellenére csodálom, hogy egyedül nevelt fel munka mellett több fiúgyereket és hogy normális férfi lett férjemből is. Sajnos sokáig nem tudta elfogadni, hogy én vagyok a fia választottja, és nagyon csúnya dolgokat mondott/terjesztett rólam (sógornőimről is), hazugságokat, amiket a fejében kutyult össze. Most már jóban vagyunk, de ehhez az is kellett, hogy elnézzem neki ezeket.
Nem tudom hogyan nevelnék, de hogy anyós is szinte mindent megtett, hogy normális embert faragjon a fiaiból az tény. Én sem anyámhoz, sem anyósomhoz nem tudnék méltó lenni ilyen téren (bár azt nem hagynám, hogy a férjem lelkileg terrorizálja a gyerekeimet).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!