Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerinted miben leszel másabb,...

Szerinted miben leszel másabb,mint anyád vagy anyósod?

Figyelt kérdés
Főleg azt kérdezem,aki nincs jóban az anyjával,anyósával.szerinted jobb anya vagy anyós leszel? Miben leszel más? Hogy tervezed a jövőt?
2021. jún. 14. 13:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

17. Elolvastad a válaszokat? Többen dicsérik a saját anyósukat, vagy kritikusak a saját édesanyjukkal szemben.

Nekem valószínű nem lesz gyerekem, így válaszolok.

Imádom az édesanyámat, de sok mindent elrontott, például hagyta, hogy apánk lelkileg terrorizáljon, kontrolláljon, pedig anya keresett többet. Ez hosszú, mindegy. Próbálta ellensúlyozni a dolgot és gondoskodó volt mindig, és nagyon segítőkész a mai napig, feláldozta magát szerintem. Ő elfogadja mindig a választottunkat, fiútestvéremnél sem áskálódik a meny ellen, semmibe nem szól bele.

Anyósom a fiús anya sztereotípiája, viszont minden nézeteltésérünk ellenére csodálom, hogy egyedül nevelt fel munka mellett több fiúgyereket és hogy normális férfi lett férjemből is. Sajnos sokáig nem tudta elfogadni, hogy én vagyok a fia választottja, és nagyon csúnya dolgokat mondott/terjesztett rólam (sógornőimről is), hazugságokat, amiket a fejében kutyult össze. Most már jóban vagyunk, de ehhez az is kellett, hogy elnézzem neki ezeket.

Nem tudom hogyan nevelnék, de hogy anyós is szinte mindent megtett, hogy normális embert faragjon a fiaiból az tény. Én sem anyámhoz, sem anyósomhoz nem tudnék méltó lenni ilyen téren (bár azt nem hagynám, hogy a férjem lelkileg terrorizálja a gyerekeimet).

2021. jún. 14. 16:58
 22/24 anonim ***** válasza:
56%
20as na ugyanezt írtam.
2021. jún. 14. 16:58
 23/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem próbálok minden apróságba beleavatkozni
2021. jún. 14. 22:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Ő csak egy halandó. Agymosott átlag ember, aki azért jó. Én egy univerzálisan gondolkodó spirituális fejlődő vagyok.
2021. júl. 5. 20:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!