Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan lett elegem vagy...

Jogosan lett elegem vagy velem van baj?

Figyelt kérdés
A párommal 12 éve vagyunk együtt 3 gyermekünk van. Viszonylag fiatalon jöttünk össze. Elegem lett hogy soha nem állt /áll ki mellettem a családjával szemben. Nem érdekli mi esik rosszul, mi bánt neki egy a lényeg hogy fogjam be a pofám nehogy össze vesszek velük és ennyi. Az elejétől kezdve nem jöttem ki a családjával de én naiv azt hittem majd jobb lesz biztos változni fog stb. Hát nem változott semmi tegnap volt az utolsó csepp a pohárban. Elkoltozok a gyerekekkel mert nekem nem ilyen társra van szükségem. Ilyen helyzetben ti kinek adnátok igazat? Egyet sajnálok hogy ennyi időt elvesztegettem vele.
2021. jún. 5. 12:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
20 Igen, minden megoldásnak. Annak is, ha anya nem száll ki a hintából és marad minden. Soha nem késő, max. egyre nehezebb. Én változatlanul lelépnék -no persze a közelbe, lenne tisztességes láthatás, gyerektartás. Mégiscsak az apjuk, miért ne kaphatná ő a szülői felügyeleti jogot?
2021. jún. 5. 23:51
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Azt azért tisztáznám hogy nem zsarolom ez csupán tény hogy vagy így vagy úgy de költözünk. Belefáradtam az állandó harcba ezen már nem tud változtatni semmi. Tény hogy nehezebben fogok kialakitani egy saját életet, tervezem hogy vissza megyek dolgozni most ez a legfontosabb. A másik pedig egyenlőre másik kapcsolat kizart, de ha eljon az ideje akkor is a gyerekeket nézem és úgy hozok döntést. Soha nem féltem a munkától, nem vagyok életképtelen.
2021. jún. 6. 09:06
 23/25 anonim ***** válasza:
85%
Én ilye helyzetben egy gyereket nem szültem volna :( Most már késő bánat, sajnos, de ez az igazság.
2021. jún. 6. 10:02
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
12. 13. Szívemből szóltatok, elnézést az offért. A lányokat nem kéne erre a cukormázas álomvilág esküvő-témára ráfeszíteni már gyerekkoruk óta. Sok nő még felnőttként is azt hiszi, egy esküvő megváltoztat mindent és a házasság is.
2021. jún. 6. 11:10
 25/25 anonim ***** válasza:
92%

A lenyeget nem olvastatok: regebben egy alkalommal megutott a csaladja miatt. Ezt irta a kerdezo.

Namost itt gondolkodni tenyleg nincs mirol. Szerintem is lepj. Ez nem ferfi, az en ferjem elobb vagna le a kezet, minthogy megusson, tudom mert egy szornyu rossz termeszetu kibirhatatlan no vagyok nagyon-nagyon gyakran, es meg a hangjat sem emelte fel velem szemben az evek alatt...

2021. jún. 8. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!