Jogosan lett elegem vagy velem van baj?
Figyelt kérdés
A párommal 12 éve vagyunk együtt 3 gyermekünk van. Viszonylag fiatalon jöttünk össze. Elegem lett hogy soha nem állt /áll ki mellettem a családjával szemben. Nem érdekli mi esik rosszul, mi bánt neki egy a lényeg hogy fogjam be a pofám nehogy össze vesszek velük és ennyi. Az elejétől kezdve nem jöttem ki a családjával de én naiv azt hittem majd jobb lesz biztos változni fog stb. Hát nem változott semmi tegnap volt az utolsó csepp a pohárban. Elkoltozok a gyerekekkel mert nekem nem ilyen társra van szükségem. Ilyen helyzetben ti kinek adnátok igazat? Egyet sajnálok hogy ennyi időt elvesztegettem vele.2021. jún. 5. 12:53
1/25 Ékezetes billetyűzet válasza:
Teljesen igazad van, a férfi kiáll a felesége mellett, főleg ha szült neki 3 gyereket. Akkor nem anyuka meg apuka véleménye lesz a fontos.
2/25 anonim válasza:
12 év és 3gyerek a tanulópénz, hát, rábszás. Miért nem gyerekek nélkül költözöl? Fordítva biztosan ez lenne, úgy azért van reális esély újrakezdeni. Ha elköltözöl 3 gyerekkel abba belenyomorulsz, a volt csávód meg éli világát, ahogy leírod különösebben nem hatná meg. Néznél nagyokat, mert fél év múlva úgy él majd mintha sose lettél volna, kisimulva, szabadon, kolonc nélkül. Semmi olyanról nem írok, hogy nem szeretnéd a gyerekeidet!!! de egyedül hárommal az nagyon durva. Fizesd a gyerektartást, vidd el őket hétvégékre, nyáron ahogy szokták ezt csinálni. Aztán legközelebb nyitott szemmel nézzél pasiválasztáskor.
3/25 anonim válasza:
Egyenlőre csak a te álláspontodat ismerjük 🤷♀️
Én kapásból nem szültem volna 1 gyereket sem neki, ha a felfogása az, hogy a nőnek kuss a neve....
4/25 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt a helyzet. Igaz csak 1 fiam van, és csak 7 évig tűrtem. Amikor egy nap visszafeleseltem anyósomnak, megvédtem magam, kaptam anyósotól egy nagy pofont, hogy majd ő negnevel, ha már anyám nem volt képes rá. A férjem ott volt, és egy szót sem szólt. Meglepő módon ott akkor nem borultam ki, nem ugrottam neki anyósomnak. Csak elmosolyogtam magam, és kimentem a lakásból. Hazamentem, összepakoltam a cuccainkat, és még aznap elköltöztem a fiammal. 2 nappal később beadtam a válópert. Exférjem nem értette miért akadtam ki. 1 dolgot bántam meg. Azt, hogy 7 évet ott voltam vele.
5/25 anonim válasza:
Nem szentfazekas duma, de a Bibliában is van valami olyasmi, hogy elhagyja anyját, atyját és követi feleségét, nem tudom, a lényeg ebben az, hogy előre mész és a saját családodat megalapítod ők az elsők, értük vagy felelős, feléjük kötelességeid vannak. A szülőd felé is, de az fizikai segítség ha idősek és szükségük van rá.
7/25 anonim válasza:
Kérdező, elmondanád mitől borult ki a bili?
8/25 A kérdező kommentje:
Soha nem hagynám itt a gyerekeket. Nyilván nem pénz nélkül mennénk el,kifizetné a ház felét. Nem tértem ki jobban a problémákra mert annyi mindent tudnék írni hogy nem férne ki. Próbáltam mellette kitartani, befogni a számat hogy ne legyen neki rossz. De mikor mindig azt kapod hogy te vagy mindig a rossz nem ők. Azért ez rosszul esik az embernek és nem is akarja megerteni mi a problémám mindegy mit mondok neki. Régebben volt nálunk is ilyen hogy egy veszekedés alkalmával megutott a családja miatt. Most már látom ott kellett volna véget vetni a kapcsolatnak.
2021. jún. 5. 13:43
9/25 anonim válasza:
neked van igazad, természetesen. kár hogy ehhez 12 év és 3 gyereknyi időt kellett várnod
10/25 anonim válasza:
Neked adok igazat, az ilyen embereknek, mint a férjed, nincs elég vér a pucájukban, hogy úgy mondjam. Nem valók férjnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!