Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan lett elegem vagy...

Jogosan lett elegem vagy velem van baj?

Figyelt kérdés
A párommal 12 éve vagyunk együtt 3 gyermekünk van. Viszonylag fiatalon jöttünk össze. Elegem lett hogy soha nem állt /áll ki mellettem a családjával szemben. Nem érdekli mi esik rosszul, mi bánt neki egy a lényeg hogy fogjam be a pofám nehogy össze vesszek velük és ennyi. Az elejétől kezdve nem jöttem ki a családjával de én naiv azt hittem majd jobb lesz biztos változni fog stb. Hát nem változott semmi tegnap volt az utolsó csepp a pohárban. Elkoltozok a gyerekekkel mert nekem nem ilyen társra van szükségem. Ilyen helyzetben ti kinek adnátok igazat? Egyet sajnálok hogy ennyi időt elvesztegettem vele.
2021. jún. 5. 12:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Azért a gyakorlati kivitelezésen törd a fejed. Ha takonygerinc eddig úgy viselkedett ahogy, akkor szerinted eztán hogyan állna hozzád, hozzátok? Van különvagyona amiből kifizeti a ház felét akkor amikor és annyit amennyit te szeretnél, ezt követően olyan ingatlanba költözöl ahol elfogadható lesz a 3 gyereknek és neked, havonta lesz annyi zséd, hogy normálisan legyetek, és mindemellett lelkileg is, mentálisan is kiegyensúlyozott leszel te is és a 3 gyerek is? Érzek némi egyenlőtlenséget ebben az egészben.
2021. jún. 5. 13:56
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Szomorú olvasni, hogy ennyire semmi tartás nincs a nőkben és bárki beléjük törölheti a lábát még jópofát is vágnak hozzá évtizedekig is. Nem igaz hogy az ember ennyire naív hogy ha élből rühelli a másik családja akkor majd azt hiszi az idő megváltoztat bármit is. Ha negatívan állnak hozzám a párom szülei és ő ezt nem látja be akkor nincs mit keresnem mellette.
2021. jún. 5. 14:02
 13/25 anonim ***** válasza:
98%
12 ezért kellene nevelni a kislányokat, hogy ne élete legszebb napja legyen az álomruhában parádézni... Élete egyik(!) legszebb napja, az oké. Arra nevelni, hogy emberként, önálló fizikumként és szellemként tekintsen magára, aki T Á R S A T !!! keres, talál, választ. A kisfiúkat álomruha nélkül ugyanerre. Hogy társai legyenek valakinek.
2021. jún. 5. 14:09
 14/25 A kérdező kommentje:
11es! Igen eszembe jutott ez is5. Nem fog könnyen elengedni ahogy ismerem ott fog keresztbe tenni ahol csak tud. De megoldom mint mindig mindent.
2021. jún. 5. 15:52
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Ésszel meg higgadtan. Nem azért higgadtan, mert jajj, ne veszekedjetek, hanem mert begőzölve az ember hülyeségeket tud csinálni, vagy legalábbis nem tökéletesen képviseli a saját érdekeit. A sját, és 3 gyereke érdekeit pontosan fogalmazva. Szerintem várj 2 hetet, hogy akkor is így érzel-e. Legyen megfontolt döntés, mégiscsak életed egyik legnagyobb döntése.
2021. jún. 5. 16:06
 16/25 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a másik oldalt is meg kellene hallgatni. Így össze, hogy neked van igazad. Mert nő vagy....
2021. jún. 5. 16:25
 17/25 anonim ***** válasza:
24%
Össze=persze
2021. jún. 5. 16:26
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
A #16-ost kár volt lepontozni, mert igaza van. Nőként, menyként és talán hamarosan anyósként is mondom: nem lehet állást foglalni konkrétumok nélkül. Nincs olyan, hogy valami csak felete-fehér; ebben az esetben sem biztos, hogy CSAK neked lehet igazad. Ez alapján sunyinak tartalak, mert sumákolsz, nem tudsz konkrét dolgot mondani, hogy pl. miben vagy rossz a család szerint. És még akkor is lehet árnyalni, mert sok esetben meg lehet beszélni kulturáltan, nem tudhatjuk, hogy te hogyan álltál hozzá az egészhez. Ezzel nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, de azt sem lehet kijelenteni, hogy a férjed családja az. Ismerni kéne a sztorit pro és kontra, akkor talán lehetne igazságot tenni. Vagy legalábbis jobban meg lehetne próbálni.
2021. jún. 5. 18:24
 19/25 anonim ***** válasza:
80%
Jó, hát akkor mondhatjuk, hogy azzal zsarolod, lelépsz a gyerekekkel, ha nem áll melletted. És mi van, ha nincs igazad? Miért kellene melletted állni?
2021. jún. 5. 18:45
 20/25 anonim ***** válasza:
38%
12 év és 3 gyerek meleltt azért sajna ezen már késö gondolkodni. Mert szinte minden megoldásnak a gyerekek innák a levét.
2021. jún. 5. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!