Jogosan osztottam ki anyóst? Már nagyon elegem lett belőlle.
Őszintén nem értem, miért nem lehet első alkalommal kedvesen, de határozottan leállítani az ilyen anyóst, és miért kell addig várni, amíg robbanás és "kiosztás" lesz belőle.
Persze, ha szépen már mondtad párszor, és füle botját se mozgatta, akkor jogos.
Egyáltalán nem mondtál vagy tettél rosszat: a te házad, a te életed, a te élettered. Ha valaki kéretlenül elkezd benne pakolgatni, mosogatni, porszívózgatni az bizony agresszió ellened: úgy tekinti a házadat, mintha a sajátja volna, és ki akar túrni a saját szerepedből (anya, háziasszony stb.)
Ne legyen emiatt bűntudatod. Csak azt kapta, amiért megdolgozott.
Az en anyosom tudja, hogy nalunk o otthon van. De, tisztaban van vele, hogy en vagyok a haziasszony es az en teendoimet kerdes nelkul o ne vegezge el.
Ket alkalom volt, amikor az en haztartasomat o vezette: 2011-ben es 2014-ben. A ket unokaja ekkor szuletett es ekkor jott hozzank 1-1 hetre besegiteni.
Egyeb esetben akkor segit, ha megkerem ra, de akkor szo nelkul pl.elmosogat.
Nem jogosan. Miért OSZTOD KI? Egyáltalán miért várod meg, hogy odáig fajuljanak a dolgok?
Ha valami zavar, szólni kell, AKKOR és OTT, nem nyelni-nyelni, hogy aztán robbanj(atok). Kommunikáció, emberek!
A 2-es válaszolóval tökéletesen egyetértek, nagyon jól leírta.
Az én anyósom is ilyen VOLT. Az első néhány ilyen alkalom után, amikor nálunk elkezdett mosogatni, stb., akkor mondtam a páromnak, hogy engem ez nagyon zavar és nem szeretném, ha rendezkedne nálunk. Azóta szerencsére leállt.
6-os, ha rumli van, a saját rumlija. A lakásában azt csinál, amit akar. A már külön lakó lányom lakásában nem nyúlok a szekrényébe, sem a konyhájában, sem a gardróbban. Csak kérésre teszek bármit, azt nagyon szívesen, de hogy csak úgy hozzányúlnék, azt nem!
Kérdező, jogos volt! Nem mondtál rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!