Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áll ez a ruha? A hosszát ne nézzétek, mert vágatni kell belölle.
Nem a legjobb. Alacsonynak tűnsz és ez a ruha még jobban összenyom.
Kevésbé "királylányos" jobban állna.
Illetve ekkora keblekre nem a pántnélküli a legjobb. Egy ujjatlan, V-kivágású ruha előnyösebb lenne. Jobb lenne a dekoltázsod, nyújtaná az alakodat is, és a válladról is elterelné a figyelmet.
Nekem tetszik nagyon,talán a felső rész lehetne jobban szív alakú,hogy a dekoltázsod kiemelje.
De a többi része nekem tetszik,én is hasonlókat nézegetek.
De hülyék vagytok, eéső hozzászóló vagyok, szerintem szép ruha, és teljesen illik az alakodhoz.
Viszont rossz ötlet volt ide felraknod a képet, mert soka rosszindulatu ember akik csak lehuznak. Ugyhogy csak magadra hallgass, a lényeg hogy neked tetszen és jól érezd benne magad! Ha más véleménye érdekel kérdezd meg valamelyik hozzátartozód véleményét, ők biztos őszintén elmondják a véleményüket!
A ruha nem az én stílusom. De ha a formáját nézzük, szerintem nagyon jól áll neked.
Azzal nem értek egyet, hogy pánt nélküli nem jó nagyobb keblekre. Sőt! Inkább annak áll jól, akinek van is mivel kitölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!