Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha? A hosszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha? A hosszát ne nézzétek, mert vágatni kell belölle.

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 3. 11:24
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim válasza:
51%
Szerintem nagyon szép, illik rád!:)
2014. márc. 3. 11:26
 2/51 anonim ***** válasza:
62%
szerintem összenyom és erösit.
2014. márc. 3. 11:27
 3/51 anonim ***** válasza:
77%

Nem a legjobb. Alacsonynak tűnsz és ez a ruha még jobban összenyom.

Kevésbé "királylányos" jobban állna.

Illetve ekkora keblekre nem a pántnélküli a legjobb. Egy ujjatlan, V-kivágású ruha előnyösebb lenne. Jobb lenne a dekoltázsod, nyújtaná az alakodat is, és a válladról is elterelné a figyelmet.

2014. márc. 3. 11:28
 4/51 anonim ***** válasza:
56%
Nem tul előnyös....
2014. márc. 3. 11:29
 5/51 anonim ***** válasza:
60%
A 3 válaszolónak tökéletesen igaza van.
2014. márc. 3. 11:31
 6/51 A kérdező kommentje:
Linkelnétek...
2014. márc. 3. 11:31
 7/51 anonim ***** válasza:
28%

Nekem tetszik nagyon,talán a felső rész lehetne jobban szív alakú,hogy a dekoltázsod kiemelje.

De a többi része nekem tetszik,én is hasonlókat nézegetek.

2014. márc. 3. 11:32
 8/51 anonim válasza:
49%

De hülyék vagytok, eéső hozzászóló vagyok, szerintem szép ruha, és teljesen illik az alakodhoz.

Viszont rossz ötlet volt ide felraknod a képet, mert soka rosszindulatu ember akik csak lehuznak. Ugyhogy csak magadra hallgass, a lényeg hogy neked tetszen és jól érezd benne magad! Ha más véleménye érdekel kérdezd meg valamelyik hozzátartozód véleményét, ők biztos őszintén elmondják a véleményüket!

2014. márc. 3. 11:33
 9/51 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy :-)
2014. márc. 3. 11:34
 10/51 anonim ***** válasza:
38%

A ruha nem az én stílusom. De ha a formáját nézzük, szerintem nagyon jól áll neked.

Azzal nem értek egyet, hogy pánt nélküli nem jó nagyobb keblekre. Sőt! Inkább annak áll jól, akinek van is mivel kitölteni!

2014. márc. 3. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!