Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha? A hosszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha? A hosszát ne nézzétek, mert vágatni kell belölle.

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 3. 11:24
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
82%

Na és ezek miben másak ahhoz képest, amit te linkeltél?

Csak annyiban, hogy nem rajtad, hanem egy magas, vékony modellen vannak.

Téged ugyanúgy beledöngölnének a földbe. Összenyomnának és kétszer olyan szélesnek tűnnél bennük, mint ami vagy.

Fogd fel: nagy szoknya és pántnélküli felső neked FELEJTŐS!

Már ha előnyösen akarsz festeni.

2014. márc. 4. 12:20
 42/51 anonim ***** válasza:

Igen. Vagy egy picit sportolsz az esküvő előtt, nem tudom, mennyi idő van addig vissza. De én is ezt teszem az esküvő előtt, pl. fuss :)

Ja, és ne rendelj ruhát e-bayről! ;)

2014. márc. 4. 12:44
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Ezek ugyanolyanok.

Pánt nélküli szerintem nagyon felejtős. Vagy járj el edzeni, formálni kicsit a karodon, válladon, nem tudom mennyi idő van még az esküvőig. Nem bántásból írom, de szerintem a legelőnytelenebb testrészed a karod, vállad (husis, asszonyos) nem kiemelni kellene, hanem elterelni róla a figyelmet.

(és ne rendelj próba nélkül ruhát szerintem)

2014. márc. 4. 14:16
 44/51 A kérdező kommentje:
Én csak a stilusára gondoltam.Nem veszek pánt nélkülit
2014. márc. 5. 07:23
 45/51 A kérdező kommentje:
Kisebb a szoknyája és mell alatt van öv
2014. márc. 5. 07:25
 46/51 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nagyon jól nézel ki és nagyon jól áll neked. Szép és csinos vagy, nekem tetszel :-)
2014. márc. 5. 08:29
 47/51 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem pedig igen is jól áll!

Én voltam pár barátnőmmel ruhát próbálni, és láttam mire képes egy jobban álló ruha.

Az egyikük az egyik ruhában 15kg-val tűnt kevesebbnek, mint amennyi valójában volt (meg is vette a ruhát).

Ez a ruha szerintem nagyon szép, és jól is áll.

Egyáltalán nem vagy kövér, nem tudom ki írta, hogy fogyj sokat, de nagyon nincs igaza... Szerintem sokkal szebb az ha valaki picit teltebb.

És láttam volt itt aki molett ruhákat linkelt... :D

Azért mindennek van határa, szerintem azok is "ugyanúgy összenyomnák".

A sok rosszindulatú embernek ne higgy itt mindenkit lefikáznak aki feltölt képet a ruhájáról.

Sok boldogságot!

2014. márc. 5. 08:33
 48/51 anonim ***** válasza:
75%

Mi a baj a molettel? 155 centihez 60 kiló, ez 25 ös BMI a túlsúlyosság alsó határa.

Csinos nő a kérdező, de ebben a ruhában ez nem érvényesül. Egy előnyösebb ruhában sokkal csinosabb lehetne. Ez nem az a ruha, amiben 15 kilóval kevesebbnek néz ki, hanem amiben 10 kilóval többnek...

És szerintem meg az a rosszindulatú, aki azt írja, hogy csinos vagy ebben a ruhában. Talán valami perverz vágyból azt szeretnék, ha trampli lennél az esküvődön... Kizárt, hogy ennél ne találnál jobbat.

2014. márc. 5. 08:53
 49/51 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyjából a válaszolók többsége is összefoglalta, amit itt is írnak.

Alacsony, teltebb nőnek: A vonalú, nem túl bő szoknyás, nem ujjatlan ruha lenne a legelőnyösebb.

Ettől még lehet szabadon a vállad is, csak mondjuk egy ilyesmi szabással:

[link]

2014. márc. 5. 09:03
 50/51 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Esetleg ilyesmi fazonban is próbálhatnál ruhákat.

2014. márc. 5. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!