Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áll ez a ruha? A hosszát ne nézzétek, mert vágatni kell belölle.
Valaki korábban linkelte:
Ez a legjobb, mert a pántnélküli összenyom, a "rendes" pántos pedig szélesít.
De ez a ruha, ezzel a pánttal nyújt, és optikailag keskenyíti a vállad.
Nem fog a melleid miatt a ruha folyton lecsuszni?látom van alatta melltarto,de gondolom az esküvön nem lessz illetve pánt nélküli.
Hasonlo mellmérettel vagyok én is,probálgattam én is a pántnélkülieket de ugy éreztem hogy folyton csuszik lefelé,nem csuszott de az érzés megvolt.Végülis egy a vonalu nagyon egyszerü ruhát választottam,füzővel és nakba akasztós pánttal.Istenien éreztem magam benne.
Szerintem az "összenyom" érzés attól van, hogy a kép valahogy felülről készült, nem igazán szemből. A ruha gyönyörő, a melled egyáltalán nem kirívó méretű, nincs mit takargatnod a válladon. Nekem tetszik, bár én nem ilyen stílust vennék fel. És azt gondolom, a válaszolók többsége is inkább a saját ízléséhez méri a ruhát.
Sok boldogságot!
Tul sok.
Alacsony vagy? Mert a kepem ugy latszik.
Jo husban vagy :) ezert nem kellene, hogy ilyen hatalmas ruhat vegyel fel ami meg jobban koverit.
De ha mar megvetted es neked tettszik, jol erzed magad akkor a tobbi nem fontos
Tényleg összenyom, és a rózsaszín pánt nem áll jól a fehér ruhához.
Első, mi a rosszindulat abban, ha valakinek nem tetszik a ruha? A kérdező őszinte válaszokat remélt, és nem udvariasságból elrebegett deszépvagy-okat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!