Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha? A hosszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha? A hosszát ne nézzétek, mert vágatni kell belölle.

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 3. 11:24
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
89%
Férfiszemmel annyit tudok mondani hogy ez a ruha fehér. Kb. itt ki is merül a tudományom és megkockáztatom, hogy a vőlegény tudománya is épp itt merül ki majd a ruháddal kapcsolatban.
2014. márc. 3. 11:56
 22/51 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi.Jót nevettem :-))))
2014. márc. 3. 11:59
 23/51 anonim ***** válasza:
35%

Valaki korábban linkelte:

[link]

Ez a legjobb, mert a pántnélküli összenyom, a "rendes" pántos pedig szélesít.

De ez a ruha, ezzel a pánttal nyújt, és optikailag keskenyíti a vállad.

2014. márc. 3. 12:05
 24/51 anonim ***** válasza:

Nem fog a melleid miatt a ruha folyton lecsuszni?látom van alatta melltarto,de gondolom az esküvön nem lessz illetve pánt nélküli.

Hasonlo mellmérettel vagyok én is,probálgattam én is a pántnélkülieket de ugy éreztem hogy folyton csuszik lefelé,nem csuszott de az érzés megvolt.Végülis egy a vonalu nagyon egyszerü ruhát választottam,füzővel és nakba akasztós pánttal.Istenien éreztem magam benne.

2014. márc. 3. 12:06
 25/51 anonim ***** válasza:
utolso vagyok ilyen volt amit a 23as belinkelt csak egyszerübb szoknyával.
2014. márc. 3. 12:07
 26/51 Andizsuzsi ***** válasza:
60%

Szerintem az "összenyom" érzés attól van, hogy a kép valahogy felülről készült, nem igazán szemből. A ruha gyönyörő, a melled egyáltalán nem kirívó méretű, nincs mit takargatnod a válladon. Nekem tetszik, bár én nem ilyen stílust vennék fel. És azt gondolom, a válaszolók többsége is inkább a saját ízléséhez méri a ruhát.

Sok boldogságot!

2014. márc. 3. 12:07
 27/51 anonim ***** válasza:
62%

Tul sok.

Alacsony vagy? Mert a kepem ugy latszik.

Jo husban vagy :) ezert nem kellene, hogy ilyen hatalmas ruhat vegyel fel ami meg jobban koverit.

De ha mar megvetted es neked tettszik, jol erzed magad akkor a tobbi nem fontos

2014. márc. 3. 12:09
 28/51 A kérdező kommentje:
Nincs nagy mellem.Söt mondhatnám h kicsi.Sztem csak a melltarto miatt látszik nagynak.155 cm vagyok és 60 kg.
2014. márc. 3. 12:13
 29/51 anonim ***** válasza:
86%
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy nem áll jól. Alacsony vagy, ez a habos babos ruha neked nagyon nem előnyös.
2014. márc. 3. 12:21
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg összenyom, és a rózsaszín pánt nem áll jól a fehér ruhához.

Első, mi a rosszindulat abban, ha valakinek nem tetszik a ruha? A kérdező őszinte válaszokat remélt, és nem udvariasságból elrebegett deszépvagy-okat.

2014. márc. 3. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!