Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy áll ez a ruha? A hosszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll ez a ruha? A hosszát ne nézzétek, mert vágatni kell belölle.

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 3. 11:24
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok.

Nézd meg pl. a 3-at, kicsit sem erősítene a csípődön, főleg, ha valami hasonló övet vagy szalagot kötsz a csípődre, akkor azt emeli ki, elvonja a csípődről a figyelmet.

Nem mondta senki, h molett vagy :)

De a ruhád nagyon összenyom...

2014. márc. 3. 13:45
 32/51 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon rosszul. Ilyen típusú ruha magas, de főleg magas és vékony embereknek áll jól (alacsony-vékonynak is, de ott a váll-részt nem szabad szabadon hagyni!). Olyan alkattal, mint a jelenlegi monacoi trónörökösné (ez a ruha a vállra és a derékra teszi a hangsúlyt).

Te eléggé telt típus vagy a kép alapján, ezért téged ez a "habos-babos tünemény" csak erősít és ami a legrosszabb benne, hogy azt emeli ki, ami éppenhogy takarni kellene: a derekadat, a vállaidat és a felkarodat.

Neked egy úgynevezett empire stílusú ruha állna jól (lásd Jane Austen: Büszkeség és balítélet, BBC 1995.). A dekoltázsod nagyon szép, azt ki kell emelni, a derekadat viszont elfedi az a stílusú ruha. Hozzá illő kontyot és csokrot keress és még nagyon magas sarkú cipő sem kell.

Nagyon-nagyon elegáns és egyedi! :)

2014. márc. 3. 14:34
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is borzasztó előnytelen.

Én a helyedben a vállam valamivel fedném, hogy ne az legyen hangsúlyos.

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy ha ez a ruha, akkor egy boleró felülre. Néztél már másik ruhát is? Arról nincs fotó? Csal hogy lássunk más fazonú ruhában is. Ha ez az első, amit próbáltál, ne ragadj le ennél, próbálj fel több fazont is mindenképp.

2014. márc. 3. 14:37
 34/51 anonim ***** válasza:
61%
Andizsuzsi, ez a ruhatípus összenyom. Akkor is, ha élőben látod, vagy szemből fényképezve. Nem a kép alapján írta ezt senki, hanem mert ismerik/ismerjük ezt a ruhatípust.
2014. márc. 3. 15:52
 35/51 anonim ***** válasza:
64%

Azt kell mondjam, hogy ez a ruha tényleg nem áll jól neked. Összenyom és szélesít. Ha nem írtad volna, hogy 60 kiló vagy, akkor én 80-nak néztelek volna (kb. 160-5 centivel), holott csak a ruha adja ki előnytelenül az alakodat.

Olyan ruhát választhatnál, aminek van öv része, mert ahogy látom, a derekad vékonyabb. A ruha szoknya részéhez meg megint valami stílusosabb kellene, mert így olyan hatást kelt, mint ha csak hirtelen rávarrták volna a legfelső átlátszósat (nem ugrik be a neve).

Én egy ilyet ajánlanék:

[link]

2014. márc. 3. 16:32
 36/51 anonim ***** válasza:
53%

A ruha összenyom, és ekkora mellméretre nem való a pánt nélküli. Válassz egy pántos fazont, és olyat, ami nem csípőben vágott, hanem lehetőleg mell alatt vagy maximum derékban, és nem ennyire hangsúlyosan (pl. mint a képen a srég vonal, az igencsak kihangsúlyozza sajnos) az nyújtana

egy kicsit.

Egyébként molett nem vagy, de vékony sem. A karjaid is húsosak és a melled sem A-B kosaras éppen, úgyhogy elég sok vékony, magas nőkre tervezett modellt kiverhetsz a fejedből, ha nem akarsz kötözöttsonkának tűnni.

Pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 3. 19:25
 37/51 anonim ***** válasza:
27%
U.i.: 155 cm-hez a 60kg igenis husis, kb. 170-175 centihez ennyi a normál testsúly.
2014. márc. 3. 19:26
 38/51 anonim ***** válasza:
hát igen...sajnos igy van...155 cm hez egy 45-50kg lenne az ideális, az én 180 cm-hez pedig 70 kg... ( haj d emesszi vagyoj én attol a 70-töl :D)
2014. márc. 3. 20:58
 39/51 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Tetszenek a ruhák amiket linkeltetek.
2014. márc. 4. 11:27
 40/51 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezek?

2014. márc. 4. 11:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!