Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem lenézően viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem lenézően viselkedik velem és csufol. Fog-e belőlle változni? 23éves

Figyelt kérdés

Ugy érzem már nem szeret a férjem- Ha ezt elmondom neki mégindulatosabb velem. Én mindent megtettem hogy kedveskedjek neki 1 és fél évi házasságon keresztül.De Ö nem törődik azzal hogy valamivel is kedveskedjen. Sokszor kicsufol engem vagy lenézően beszél velem mert szerinte gyerekes vagyok stb. (mások szerint eggyáltalán nem)

Nem tudom mit tegyek vagy ha tud-e vki tanácsot adni de szabadulni szeretnék a személyiségsértések miatt.

2012. jan. 20. 15:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%

Hogy mit csinál???

Lenéz és leszól???

És te ezt tűröd és ezek után még vele vagy?

Miért hagyod hogy a földbe taposson és lerombolja az önbecsülésed???

Fiatal vagy ahhoz hogy ezt eltűrd! Sőt ha 50 éves lennél akkor sem szabadna ezt eltűrni!

2012. jan. 20. 15:55
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező!

Ha velem merne a férjem ilyet tenni, így beszélni, először is jól megmondanám neki a magamét, majd figyelmeztetném, hogy még egy ilyen beszólás és mehet más nőhöz, aki elviseli. Magyarán szólva: én nem hagynám, hogy bárki is megalázzon, lehúzzon, és elbizonytalanítson magammal kapcsolatban. Nem vagyok annak a híve, hogy "hagyd el, válj el", mert szerintem értelmes emberek módjára meg kell beszélni a problémát, és ha ez sem segít utána lehet drasztikusabb lépéseket tenni. A férjed - úgy vettem ki az írásodból - nem szeret, csak elvan melletted, nem tisztel, élvezi ha bánthat, később még inkább uralkodni fog rajtad.

Ha menteni akarod a házasságod, akkor kényszerítsd, hogy igenis mondja meg mi a baja veled, szeret-e, mert így nem érdemes 23 évesen élni. Fiatal vagy még, találhatsz egy olyan férfit, aki tisztel. Mert itt a TISZTELET hiányán van a hangsúly. Remélem tudtam segíteni, bocsi ha kapkodtam a gondolataimmal, de fel tudom húzni magam, ha ilyen férjről olvasok, mint a tiéd (az én férjem szeret és tisztel engem, nekem az az alap egy házasságban).

28L

3/25 anonim ***** válasza:
86%

Mi a csudának mentél akkor hozzá???

A megoldás egyébként az, hogy beadod a válópert, és legközelebb kétszer is meggondolod, mielőtt hozzámész valakihez. Ha szoktatok még szexelni, akkor pedig nagyon ügyelj a védekezésre, nehogy véletlenül terhes maradj!!

4/25 anonim ***** válasza:
Még olyanabb volt a helzet a szomszédoméknál. Az asszonyka tűrte és az ura kitartott egészen a haláláig. Ahogy mondani szokás, ha túl van valaki a hatodik évén, nem tud megváltozni.
2012. jan. 20. 15:59
 5/25 anonim ***** válasza:
63%

Hát nehéz válaszolni, mert nem tudunk példákat.

Nem jogos semmiféleképpen leszólni másokat, főleg akit szeretünk nem, az csak ront a helyzeten.

Ugyanakkor lehet, hogy olyat csinálsz amit ő zavar, vagy gyerekes.

Mindenesetre, ha nem tudjátok rendesen megbeszélni, csak leszólás megy, akkor lehet, hogy érdemes mást választani, mert az alap személyisége az embernek nem változik ám.

2012. jan. 20. 16:00
 6/25 anonim ***** válasza:
Mióta ismered? mióta vagytok egy pár? értelmesen nem lehet esetleg leülni vele és elmondani a problémákat, valamint azt is, hogy ha ezen nem változtat akkor válóper lesz belőle. Még nincs gyerek, nem vagytok együtt évtizedek óta, találsz magadnak jobbat, ha ő nem képes tisztelni.
2012. jan. 20. 16:07
 7/25 A kérdező kommentje:

Öt az zavarja ahogy én beszélek. Érdekes másokat sosem zavar, sőt kedvesnek tartanak hogy ugy beszélek ahogy.

Megbeszélni mindent megbeszélünk mert ez nekem az egyyik alapelvem a szeretet után. De mikor elmondom hogy mi bánt akkor Ö egyből támad hogy én régebb ezt vagy azt mondtam neki(pl. siettettem miközben Ö beszélt a barátainknál mert én reggel 4kor kelek és keső volt)és ehez hasonló pl-kat mond amikért már elnézést kértem és tényleg kis dolgok; vagy azt mondja hogy a munkahelyen felidegesítették s azért volt olyan. Ha a beszélgetés végére bebizonyítom hogy Ö a hibás azt mondja hogy én önigazult vagyok, "elvagyok" magammal hogy én milyen jó vagyok. és ha én azt mondom neki ezek után hogy nem baj mi volt csak szeressen azt kérem -azt mondja hogy folyton ezzel vagyok hogy nem szeret eléggé és elkezd alunni. (általában lefekvéskor szoktunk beszélgetni).

NAGYON köszönöm a válaszokat, és örulök hogy van közöttetek olyan is aki jól van a házasságban.

2012. jan. 20. 16:34
 8/25 A kérdező kommentje:
most eléggé csüggedt vagyok és egy kicsit elmegyek othonól. Ha vki akar kérlek irjon
2012. jan. 20. 16:36
 9/25 anonim válasza:
75%
Nem fog megváltozni a férjed. Valószínű, hogy önbizalom hiánnyal küzd, vagy rajtad veri le a gyerekkori- vagy egyéb sérelmeit.Mérlegeldd, hogy tudod-e ezt vállalni, és igyekezz kilépni az ő árnyékából.Azokra az emberekre figyelj önmagaddal kapcsolatban, akik erősítenek, szeretnek, és tényleg nem ártana a végére járni, hogy tulképpen szeret-e még téged a férjed.Fontos, hogy lelkileg megerősödj, utasíts el minden lenéző kijelentését,hódolj a kedvenc hobbydnak, csináltass egy új frizurát, szóval kezdj el élni! Hadd lássa, hogy nem fog rajtad anyomorgatása!Ha ez az éned idegesíti majd, maga fog elhagyni, ha viszont észbe kap, akkor szerencséd van!
2012. jan. 20. 16:36
 10/25 A kérdező kommentje:
köszi utolsó! tényleg azokra fogok figyelni akik igazán szeretnek, csak azt hittem a férjem is szeret azért figyeltem mindig rá, de csak rosszabb lett nekem. Inkább ahogy mondod teszem amit szeretek tenni és a hobbyimat -köszi a jó ötletet . Puszi :)
2012. jan. 20. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!