Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem lenézően viselkedik velem és csufol. Fog-e belőlle változni? 23éves
Ugy érzem már nem szeret a férjem- Ha ezt elmondom neki mégindulatosabb velem. Én mindent megtettem hogy kedveskedjek neki 1 és fél évi házasságon keresztül.De Ö nem törődik azzal hogy valamivel is kedveskedjen. Sokszor kicsufol engem vagy lenézően beszél velem mert szerinte gyerekes vagyok stb. (mások szerint eggyáltalán nem)
Nem tudom mit tegyek vagy ha tud-e vki tanácsot adni de szabadulni szeretnék a személyiségsértések miatt.
sziasztok mindannyian. Millio köszönet minden válaszolónak.
kb.4év után azt tudom mondani sokat változott a párom. Lehet az én türelmemnek is köszönhetem. Mintha más ember lenne ha visszagondolok régebb milyen volt. Nem mondom hogy minden téren megváltozott de ebben teljesen. Megmondtam hogy vagy tisztel vagy sem. Most ez igy van remélem igy is marad közöttünk. Üdv.mindenkit
Sajnos megsem valtozott. Ebből a stilusabol valtozott de most mas problemak vannak.
Önző es ez a kapcsolati problemainknak legnagyobb oka.
Te jó ég így visszatekintve a
12es és a
18as milyen hülyeséget irt!
Kár hogy sokáig tűrtem , mert tűrni nem mindig érdemes.
Sajnos a régies felfogásom miatt türtem, és túl jó szívű voltam, nagyon sokat tettem azért, mondhatnám minden tőlem telhetőt megtettem hogy jó és szép legyen a kapcs.
Hülye voltam.
A másik alázása ha megvan egy kapcsolatban ott már nem szabad harcolni semmiért! Ott lepni kell , mert általában a különböző személyiség zavarral szenvedők ,pl. a szociopaták viselkednek igy.
És ezek nem változnak meg igazán, csak ugy tűnhet ideig- óráig. De újból előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!