Kellene főznöm ebédet/vacsit ha párom szüleit áthívjuk? Vagy ez csak régi kopott hagyomány és már nem lesz rossz a vélemény rólam? Visszatetsző ha sosincs ebédmeghívás csak meghívás?
Kérdező! Pontosan ismerem ezt a típust.
A megkeseredett, vén bolond, aki csak a főzésben és etetésben tud érvényesülni.
Leírtad, hogy egy szolga az uralkodója mellett, aki soha az életben nem tudta hogyan kell a nyomorult főztjén túl jóllakatnia az urát és saját maga sem lakott jól soha. A gyengébbek kedvéért: nem furulyázott önfeledten
és nem volt orgazmusa soha. :D
A férjed meg nem azért pancser, mert hagyja hogy így beszélj, hanem azért mert már rég le kellett volna állítania a buta beszűkült anyját. Amikor kérdezi milliomodjára ugyan azt a fárasztó marhaságot akkor átölelne, megcsókólna egy kacsintás kíséretében és megmondaná az ételfétises anyjának, hogy titkos a recept vagy ilyesmi.
Nekem anyósom ilyen idióta.
Már én is anyós korú vagyok, 2 fiam van. De leégne a pofamról a bőr, ha szellemileg ott tartanék mint a kérdező anyósa. Ha csak ennyi lenne a téma a menyeimmel.
Inkább össze kell velük kacsintani, hogy egy igazi nő a nyomorult főzésen kívül ismer "más" receptet is.
Fapuncik...
Ennyi a nyomorult élete...
Persze, hogy utál.
Baszki nem hiszem el hogy van olyan sötét nő, aki szerint rendben van, hogy szaloncukrot/balatonszeletet tol a vendége arcába :D Ha ezek után, meg az ordenáré dumáid után még normális viselkedést is vársz, akkor az tényleg reménytelen.
Mondjuk egy szavadat se hiszem anyósodat illetően, szvsz egyszerűen el akarod marni és kitalálsz mindenfélét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!