Kellene főznöm ebédet/vacsit ha párom szüleit áthívjuk? Vagy ez csak régi kopott hagyomány és már nem lesz rossz a vélemény rólam? Visszatetsző ha sosincs ebédmeghívás csak meghívás?
A kérdésben nem és mivel engem idézgettél, az én válaszomban sem.
Ha meg másnak válaszolsz, akkor címezd annak!
Hát én úgy vagyok vele, hogy ha a meghívás úgy szól hogy meghívod vacsorára vagy ebédre, akkor egyértelmű hogy adsz nekik enni, ha meg nem, csak simán átmennek, akkor nem kell főzni, csak valami rágcsa meg üdítő.
"Személyesen mindig rákérdez mit ettünk és rámnéz sokáig."
Tőled várja a választ mert te vagy a nő :D párszor játsszátok be hogy a párod válaszol, főleg ha ő főzött épp.
Az ilyen embernek annyit kell mondani, igen anyuka, a tiéd tényleg sokkal jobb.
Ha már százszor próbáltad meggyőzni, hogy ne versengjetek és ő akkor sem érti meg,akkor rá kell hagyni.
"Egyszer benyögtem hogy magamat szolgáltam fel a fiatalúrnak."
Hát ez eléggé ordenáré bejelentés volt az ebédidőben éhkoppon ücsörgő szülők felé, de mivel ismernek, így nyilván nem lepődtek meg.
Nem a napszak volt ebben a lényeg!
Akkor vedd úgy, hogy ezt írtam:
Hát ez eléggé ordenáré bejelentés volt a vacsoraidőben éhkoppon ücsörgő szülők felé, de mivel ismernek, így nyilván nem lepődtek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!