Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan alakult a viszonyotok...

Hogyan alakult a viszonyotok miután kiálltál magadért anyóssal szemben?

Figyelt kérdés

Hogyan álltál ki magadért?

Hasonló helyzetben vagyok, érdekel hogy ti hogy éltétek ezt meg

2021. márc. 9. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
#10 Mit smileyzol mint egy 10 éves? Fel kellett csináltatnod magad ahhoz, hogy elvegyenek feleségül, az anyósod pedig utál. Látom, van is oka rá, elég infantilis lehetsz.
2021. márc. 11. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
😂😂😂😂
2021. márc. 11. 14:57
 13/15 A kérdező kommentje:
11es te debil vagy
2021. márc. 11. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
21%

Hasonló színvonalas válaszra számítottam. Ezek a smiley-k azt bizonyítják, hogy fáj és idegesít amit írtam, és ezzel próbálod leplezni, csak szólok.

Az meg ne debilezzen, aki képtelen intelligens ember módjára normális kapcsolatot kialakítani a férje/pasija anyjával, és ezen az oldalon keresi a többi házisárkányt, hogy együtt panaszkodhassanak. Szánalmasok vagytok. A fogyi-smiley sztoriját kb. minden hasonló kérdés alatt olvastam már.

2021. márc. 12. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak az örök vesztesek, ilyen nők között őrlődve.

Kár, hogy nem minden ilyenből születik egy Az ember tragédiája.- Ami igazából a férfi tragédiája.-

2021. márc. 14. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!