Milyen a viszonyotok, anyóssal, apóssal ? Mennyire biztok meg bennük?
Nekem nagyon jó a viszonyom anyosommal. Szinte barátnöi viszony.
Aposommal már más, de az utobbi 1 évben normálisabb lett.
Anyósom utál, már az esküvő előtt megmondta, hogy ez mindig is így lesz, és ő soha nem fogja elengedni a fiát :(
Apósomat sajnos már nem ismerhettem meg :(
Apósom nagyon jó ember. Tisztel, szeret.
Anyósom a mai napig bizalmatlan velem. Próbálja leplezni, de nem megy neki. Eléggé irányító jellem, de engem nem tud terelgetni. A béke érdekében engem kivont az irányítás alá eső személyek köréből. A férjem pedig csodálatosan tud nemet mondani, amióta engem ismer.
Én mindkettőben megbízom. Erre az a bizonyíték, hogy a gyerekemet nyugodtan odaadom nekik. Alapvetően jó ember.
Attól függ.
Elvált szülők, anyósom él közelebb.
Nos anyagiakban nem tőle kérnék tanácsot, mert az a típus, akinek égeti a zsebét a pénz.
Tehát fizu után két hét habzsi-dőzsi, aztán pirítós és a hó eleji rántotthús emléke. Holott Két főre másfélszer annyi pénzük van, mint nekünk négy főre.
A lakáshitelét már kétszer meghosszabbította, és mintha nem értené, hogy így sokkal többet fog kifizetni.
Én nem szólok bele, felnőtt ember a párjával együtt, néha megtámogatom egy kis háztájival (tojás, zöldség-gyümölcs).
Amúgy szuper nagymama aki imádja az unokáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!