Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen a viszonyotok, anyóssal...

Milyen a viszonyotok, anyóssal, apóssal ? Mennyire biztok meg bennük?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 12:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A viszonyunk jó, ugyanannyira megbízhatóak, mint a szüleim, vagy más közeli családtag vagy barát.
2015. szept. 11. 12:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon jó a viszonyom anyosommal. Szinte barátnöi viszony.

Aposommal már más, de az utobbi 1 évben normálisabb lett.

2015. szept. 11. 12:52
 3/15 anonim ***** válasza:

Anyósom utál, már az esküvő előtt megmondta, hogy ez mindig is így lesz, és ő soha nem fogja elengedni a fiát :(

Apósomat sajnos már nem ismerhettem meg :(

2015. szept. 11. 13:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Nem egyszerűek, de jól kijövök velük, mert a törekvés kölcsönös.
2015. szept. 11. 13:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Apósom nagyon jó ember. Tisztel, szeret.

Anyósom a mai napig bizalmatlan velem. Próbálja leplezni, de nem megy neki. Eléggé irányító jellem, de engem nem tud terelgetni. A béke érdekében engem kivont az irányítás alá eső személyek köréből. A férjem pedig csodálatosan tud nemet mondani, amióta engem ismer.

Én mindkettőben megbízom. Erre az a bizonyíték, hogy a gyerekemet nyugodtan odaadom nekik. Alapvetően jó ember.

2015. szept. 11. 13:26
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ.

Elvált szülők, anyósom él közelebb.

Nos anyagiakban nem tőle kérnék tanácsot, mert az a típus, akinek égeti a zsebét a pénz.

Tehát fizu után két hét habzsi-dőzsi, aztán pirítós és a hó eleji rántotthús emléke. Holott Két főre másfélszer annyi pénzük van, mint nekünk négy főre.

A lakáshitelét már kétszer meghosszabbította, és mintha nem értené, hogy így sokkal többet fog kifizetni.

Én nem szólok bele, felnőtt ember a párjával együtt, néha megtámogatom egy kis háztájival (tojás, zöldség-gyümölcs).

Amúgy szuper nagymama aki imádja az unokáit.

2015. szept. 11. 13:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen, nem tartjuk a kapcsolatot ( a férjem sem). Soha az életben nem bíznám rájuk a gyerekemet például.
2015. szept. 11. 14:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Vannak nézeteltérések, de alapvetően jó. Ha bajban vagyok, ha valamit meg kell beszélnem, akkor anyósomban bízok a legjobban, de azért néha kiakaszt. :-) Igazából hozzáállási különbségek vannak, de ha komoly, megoldandó probléma van, akkor számíthatunk egymásra. Néha kiakadunk egymásra, de a legnagyobb bajban itt van nekem, és úgy hiszem én is őneki.
2015. szept. 11. 15:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Megbiztam, nem volt veluk semmi baj, amig nem volt konfliktus. Amint volt, problema volt veluk is. Soha nem biznek meg bennuk ujra.
2015. szept. 11. 15:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Apósjelölt nincs, mert vőlegényem tinikorában elhunyt az apja. Anyósjelölt... hát, olyan barátságos, de inkább azt mondanám, hogy én nem szeretek veszekedni, vitatkozni, és inkább ráhagyok mindent meg szépen bólogatok, aztán vőlegényemmel megtárgyaljuk, megint milyen hülyeségeket beszél (szerencsére vőlegényem nem anyuci pici fia, ő inkább beszól neki, mint én). Mert amúgy olyan "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter", minden lében kanál, begyöpösödött, értelmetlenül konzervatív típus (mindenből csak a régi jó)... már elegem van, hogy mindenbe bele akar szólni.
2015. szept. 11. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!