Milyen a viszonyotok, anyóssal, apóssal ? Mennyire biztok meg bennük?
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 12:48
11/15 anonim válasza:
semmilyen viszony :) Én bíztam bennük, a férjem nem, neki volt igaza. végül ők erre, mi arra. Helyreállt a családi béke itt is ott is. mindenki örül (főként a férj) hogy semmi közünk egymáshoz már.
mig volt kapcsolat mindennel visszaéltek... vacak volt.
12/15 anonim válasza:
Após nincs.. Nem jő..
Kicsit sem.. Ezt csak így tömören
13/15 anonim válasza:
Anyóssal nagyon jó, szeretjük egymást. Apóst nem nagyon ismerem, azt hiszem, 3szor találkoztunk összesen, külföldön él.
14/15 anonim válasza:
Nincs gondunk egymással, de nem vagyunk olyan közel sem. Hátköznapi átlagos témákról csevegünk, mint amit egy rég látott ismerőssel is megtennél. Problémákat nem szoktam velük megbeszélni, tanácsokat nem kérek, nincs barátnői viszony, stb. Magázom is őket, pedig 48 körül vannak csak.
15/15 anonim válasza:
Nagyon jó viszonyban vagyunk. Nagyon szeretem a férjem szüleit, mint a sajátomat. De ők is ugyanúgy gyerekükként kezelnek már évek óta. én 100% ig megbízom bennük, tudom, hogy bármit megtennének értünk.
Néha vannak nézeteltéréseink, de csak mert nem mindig gondolunk mindent egyformán. Ennek ellenére, és ezzel együtt nagyon szeretem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!