Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kis gyermekes anyukák! Ti...

Kis gyermekes anyukák! Ti amikor anyósotoknál laktok és nem dolgoztok sehol amikor még a párotok tart el akkor milyen a viszonyotok anyóssal?

Figyelt kérdés
Zavar , célozgat rá, arra hogy jó lenne már elmenni dolgozni hogy több legyen a pénz, hogy ne keljen semmit adnia vagy csak ha már nem elég az itthoni elvégzett munka? Még akkor is ha tök idegen helyen vagytok...

2012. nov. 16. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
SOHA semmilyen körülmények között nem laknék egy fedél alatt az anyósommal. Nincs az a férfi, nincs az a szerelem, ami erre rá tudna venni!!!
2012. nov. 16. 14:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég furcsa kérdés, leírhatnád az adott szituációt mert így elég félreérthető. Ha valamire akarja vinni az anya az életben akkor minél előbb dolgozni akarna és nem kellene az anyósnak célozgatni.

"hogy ne keljen semmit adnia vagy csak ha már nem elég az itthoni elvégzett munka?"

Ezt, is félreérthető ki ad és mit az anyós?

2012. nov. 16. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Brrr, még a hideg is kiráz, bár anyósommal nincs gond, inkább apósom olyan minden lében kanál.
2012. nov. 16. 14:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A húgom volt ilyen helyzetben. Anyósa folyton a szemére vetette hogy minek szült ha nem tudja eltartani (ami jogos, lássuk be....)

A férje nem állt ki mellette, ő meg elköltözött hozzánk. Amikor 1,5 éves volt a fia akkor kapott helyet a bölcsibe ő meg elment dolgozni.

Sajnos ez van, ha valakire rá vagytok szorulva anyagilag akkor hallgatni kell :-( Vagy költözni, ha tudtok.

2012. nov. 16. 14:05
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
EZ mindig valtozo, tehat probaljatok ugy elni a ferjeddel, hogy az anyos lakotars legyen, akitol nem vartok el segitseget pl., igy megelozheto ez a vita, kellemetlenseg. LEgyen egy kulon lakresz pl.
2012. nov. 16. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, vannak élethelyzetek aláírom. De ha ezt a helyzetet alakítottátok ki, akkor azt hiszem némi igaza van az anyósnak. Mást nem tudsz tenni, mint beszélgetni vele erről, mint nő a nővel. Értem ezalatt azt, hogy mondd el neki te mit érzel és hogy, valamint , hogy neked is nehéz ez.

De őt hibáztatni nincs okod!

2012. nov. 16. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés hogy előtte dolgoztál? Kapsz TGYÁS-t, GYED-et vagy csak GYES-t? Mert ha előtte se dolgoztál és úgy vállaltál babát ráadásul anyós házába, én megérteném a félelmét, hogy a nyakán maradtok. Azért egy TGYÁS meg GYED családi adókedvezménnyel meg családi pótlékkal kiegészítve megvan egy majdnem egy fizetésnyi összeg, én megmutatnám neki a bankszámlakivonatomon a bevételeket, ha nem hagyna békén.
2012. nov. 16. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem mindegy, milyen helyzetről beszélünk.

A verzió. A férj tulajdona a lakás (mondjuk az ő nevére van íratva stb.), anyós csak ott lakik szívjóságból, a férj a fizetéséből csont nélkül el tudja tartani a feleségét. Akkor az anyósnak semmi beleszólása nincs a dologban, mert kvázi ugyanolyan státuszban van ott, mint a feleség. Főleg ha a férj és a feleség is egyet értenek abban, hogy a feleség főállású anya lesz.

Ha nem ez a helyzet, akkor:

-ha nagyon pici a gyerek, akkor megérthetné az anyós, hogy a feleség nem hagyja bébiszitterre, hanem otthon marad

-ha meg nem, akkor anyósnak azért van jogalapja beleszólni... akkor talán tényleg el kellene kezdeni munkát keresni, nem itt nyavalyogni, hogy csúnya anyóspajtás vánt engem

2012. nov. 16. 14:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó a kérdés úgy szól, hogy anyóstokoknál lakotok. Ez nem azt feltételezi, hogy az anyós a vendég.
2012. nov. 16. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem laknèk anyòsnâl sem anyuèknâl. Eddig is dolgoztam, ezutàn is fogok. NEM a fèrjem tart el csak jelenleg többet keres.Èn meg szülök neki is egy babàt :-)
2012. nov. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!