Hogyan alakult a viszonyotok miután kiálltál magadért anyóssal szemben?
Hogyan álltál ki magadért?
Hasonló helyzetben vagyok, érdekel hogy ti hogy éltétek ezt meg
Annyit mondtam,hogy felnőtt vagyok,eltartom magam, vállalom a felelősséget a rossz döntéseimért is.
Egyébként meg nem zavar ha okoskodik.Néha mond értelmeset,ahogy a saját anyám is,de van amikor sok.
Meghallgatom,aztán semmi reakció.
Elég hamar le lehet így szerelni.
Nem rossz a viszonyunk.Bár ehhez az is hozzátartozik,hogy mivel semmiben nem vagyok ráutalva,így nem olyan bonyolult ügy.
Egy ebédet vagy egy programot ki lehet bírni.
Az előző kapcsolatomban megmondtam anyósjelöltnek a frankót, majd 3 hónapig még a lányát sem kereste.
Kettőnkért álltam ki.
A mostaninál nekem különösebb gondom nincs.
Néha kicsit nehéz, néha könnyebb, de problémák nincsenek.
Elég nagy a türelmem és a barátnőm ismeri az anyját.
Amúgy meg hamar magamhoz költöztettem a barátnőmet.
A barátnőm testvérének a barátnőjének már több a gondja.
Először minden szépet hallottunk. Ilyen jó barátnője még nem volt a fiának, stb.
Aztán úgy alakult, hogy a párocska összeköltözött anyósjelölttel.
Olyan cifrákat hallunk a csajról, hogy csak na.
Mikor meg a párral futunk össze, semmi nem látszik.
És az derül ki, hogy anyósjelölt kavar.
Én azt mondom, hogy a párodat megválogathatod, a családját nem.
A párom a papucs szabályt szorgalmazza.
Sose költözz olyan közel a szülőkhöz, hogy azok meglátogathassannak papucsban.
Férjemmel már 3 éve együtt voltunk, mikor először talalkoztam, beszeltem anyóssal.
Iszonyú nehéz természet, férjem is kerüli ahogy lehet. Hosszú lenne leírni az okokat.
Szoval 3éve voltunk együtt, terhes lettem. Férjem azért szólt az anyjának, tudjon róla. Na anyós ezzel azt hitte öribarik lettünk. Irogatott, hivogatott. De kb csak azt kaptam tőle, hogy semmit sem csinálok jól. Terhesen miért dolgozok, miért ettem ezt meg azt. Miért kv-zok, miért veszek kb levegőt. De ilyen alattomosan, hogy ő csak az érdekembe mondja...
Aztán megszültem. Hazaértünk a korházból, már otthon a kapuba várt minket... hátam közepére se kívantam.
Aztán utána miért nem adok huslevest a gyereknek 2honaposan, miért veszem fel ha sír, miértnem szoptatom meg elötte, had lássa a technikámat... ezeket mind fapofával elengedtem a fülem mellett. Ja és ezt csak fbon vagy telefonon. Mi nem mentünk hozzá, ő is 1x volt. Férjem annyit mondott rá, csak jót akar, most akarja bepótolni azt a pár évet mig nem beszéltek.
Engem kikeszített. Aztán tavaly márciusban volt az esküvőnk. A 2 tanu + párjaik, barátnőm, hogy vigyázzon a fiunkra, és férjem barátja volt hivatalos, ő fotózni.
Beállított anyós is. Nem szóltam. A szertartás alatt végig pifákat vágott. A szertartás után a fényképekhez nem volt hajlandó odajönni.
Majd kicsapta a hisztit, hogy nem doglalkozott vele senki, nem rajongtuk körbe... meg amugy is mi az, hogy barátnőm vigyázott a gyerekre (aki heti szinten látja, elvan vele) és nem ő (aki 2x látta 11honap alatt, és ahogy a gyerek meglátja már ordít is).
Na ott csattant el az agyam. Aztán közöltem vele, hogy a szertartás utáni vacsorán nem szeretném meglátni. És hogy engem felejtsen el, törölje ki a számom, tiltom a facebookról is. Ő sértődött meg, mikor ő vágta tönkre az esküvőnket.
Azóta nem hallottunk felőle.
Mindig okoskodott, jött a csodagyógyszerekkel, mindent jobban akart nálam tudni.
Lekezelően beszélt velem, beszólt a súlyomra, a diétámra (cöli), miért viselek ősszel szoknyát, stb.
Egy ideig nyeltem (az exem szót nem szólt), aztán borítottam a bilit.
Megsértődött, és onnantól kezdve láttam rajta, hogy tiszta szívből gyűlöl, amiért nem ellentmondtam neki. Engem meg pont nem érdekelt a hisztije, aki ostoba, azon nem lehet sajnos segíteni.
A mi helyzetünk a végére nagyon elfajult. Először csak pofákat vágott amikor én is átmentem, érzékeltette velem, hogy nemkívánatos személy vagyok. Utána már be is szólogatott nekem, akkor volt az, hogy mondtam a páromnak, hogy én nem szeretnék átmenni.
Balhét nem akartam, gondoltam úgyis a fiára kíváncsi, legyenek el akkor ketten.
Aztán a párom rákérdezett az anyjánál erre a viselkedésre. Akkor átmentem, megbeszéltük. Minden jól ment egy (kevés) ideig, amíg nem hallottam vissza a párom rokonaitól, hogy hallják, hogy én (munkaidőben) egy kocsmában idegen pasik ölében ülök meg még van a párom mellett 3 másik pasim is. :D
Utána képes volt venni 2 különböző feltöltős SIM kártyàt és hol nekem írt kamu sms-eket, hol a páromnak. Általában szexuális tartalmú volt, hogy mennyire jó volt az előző nap.
Azon még jót röhögtünk, hogy mennyire szánalmas.
Aztán bekeményített, feljelentett, hogy én elloptam valamit a lakásából (amikor oda maximum csak vinni lehetne), plusz elkezdett nyilvánosan rágalmazni is. Utána elhajtottam a francba, megismerte a nagy pofámat (szerintem addig azt hitte beszari vagyok, holott csak a páromra voltam tekintettel).
Felhívta utána a páromat, hogy elmesélje neki mekkora szemétláda vagyok és meg akarta keverni a szart, de nem sikerült mert csak leordította a fejét.
Világosan elmondta az anyjának, hogy számára megszűnt létezni, szóval felejtse el egy életre.
Ennek 15 éve, azóta már összeházasodtunk (erről sem tud), telefonszámot cseréltünk, lecseréltük a mailcímünket is és el is költöztünk.
9!
😂😂😂😂
Igen, 3 évet vártam a "felcsinálásra", addig nem is szerettem a férjem 😅 és ezt nyilvan anyós is tudja, aki abszolúte nem vett részt addig az életünkben.
Azt ha már jött a gyerek, vártam még 1 évet, azt utána vetettem el magam, még mindig nem szerelemből 😂😂😂🤣🤣
És ez okot adott arra, hogy hivatlanul beállítson. Értem...
Tök életszerű 🤣🤣🤣
4#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!