Nagyon kétségbe vagyok esve az anyósom miatt! Csak én vagyok ilyen helyzetben? Nyugtassatok meg, hogy ez nem a legrosszabb! Story lentebb!
Harakiri... ha hagyod h a férjed hisszú távon iy együtt akar élni az anyjával.
Mondd meg neki hogy vagy te... vagy ő...
Nem hiába mondják, hogy nem egészséges több generációnak együtt élni. Van olyan ország, ahol már 18 évesen elköltöztetik szinte muszájból a gyereket.
Anyós egy felnőtt nő, gondolom nem beteg/leszázalékolt/rokkant/stb ami miatt állandó felügyeletre szorulna, így nem értem miért kéne veletek élnie. Ezek szerint nem mostanában veszítette el a férjét, hozzá van már szokva az egyedülléthez. Ha nem akart magának párt találni, akkor valószínű így jó neki. Biztos, hogy megmondanám a férjemnek, hogy én ezt így nem tudom vállalni, és kikérdezném arról is, hogy szerinte normális-e az a hangnem, amit az anyja képvisel. Mert amennyiben nem hajlandó érted változtatni a helyzeten, akkor megkérdőjelezném a kapcsolatunkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!