Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amit soha nem tudnál...

Mi az amit soha nem tudnál megbocsájtani az anyósodnak vagy a menyednek?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki amikor benne vagy a családban mint eddig de van valami ami miatt soha nem tudsz megbocsájtani, a párod miatt látod őket időnként?

2021. febr. 16. 16:56
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
0%
Uuuu 15-ös ez ultra brutál
2021. márc. 3. 23:38
 42/42 anonim ***** válasza:
90%
Megpróbált rábeszélni arra hogy keresztelkedjek meg, mert ő szerinte olyan nincs hogy valaki nincs megkeresztelve. Utánna hit térítőset játszott. Én meguntam kiosztottam, és mondtam neki hogy semmi beleszólása nincs abba hogy én miben hiszek, sőt mondtam neki hogy az aki igazán hívő az nem erőlteti rá a nézeteit olyan emberre aki nem szeretné. Ezután megsértődött és megpróbálta párom ellenem hangolni, mindenbe beleszólt és ezzel úgy felmergelt, hogy úgy kiosztottam anyóst hogy azóta nem mer rosszat szólni.
2021. ápr. 8. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!