Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amit soha nem tudnál...

Mi az amit soha nem tudnál megbocsájtani az anyósodnak vagy a menyednek?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki amikor benne vagy a családban mint eddig de van valami ami miatt soha nem tudsz megbocsájtani, a párod miatt látod őket időnként?

2021. febr. 16. 16:56
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
80%
Egyre inkább az lett, hogy buta, rossz vagyok, nem jól nevelem a fiunkat. Anyóssal elbeszélgetett a férjem napi 2 óràt. Velem semmit. Rohadtul fàjt. Természetesen főztem. Akkor ő nem így főzi a paprikàs krumplit... Ahogy én. Az volt a baj. Mert ő szaftra főztem, én meg alföldi lévén, deszkàról nokedlivel. Finom volt. 12 évesen meghalt anyàm, azóta én főzök. De szerintem nem ez volt a baj. A sógorom meghalt, kiesett a keresete. Anyósnak meg szar nyugdíja van. Azért csàbította haza a férjem.
2021. febr. 17. 12:22
 22/42 anonim ***** válasza:
92%
Anyósom szerint miattam vesztettük el az első kisbabánkat a 8.hónapban. közöny és tárgyilagosság mikor muszájból találkozom vele.
2021. febr. 17. 12:36
 23/42 A kérdező kommentje:

De a 8.hónanpban már nem tudsz elvetélni az koraszülés nem? 7-8.hónaptól számít annak korábban születik meg. Vagy meghalt? Nagyon sajnálom! Én nem is állnék szóba vele a helyedben ha bántott.

Figyeljetek! A trágál privátokat NEM ÉN Írom !!! Valaki a nevemben mintha kérdező lenne privátokat írogat a kommentelőknek..

2021. febr. 17. 12:46
 24/42 A kérdező kommentje:

Többen jeleztétek hogy gyalázkodó privik jönnek. Nem tőlem!

Valahogy a bizalmam szerintem nem fog helyreállni a párom anyjával szemben. Nem tett durva dolgokat nem alázott meg mégis annyira megtudtam sérülni 2-3 dologtól.

2021. febr. 17. 12:48
 25/42 anonim ***** válasza:
84%
Ezelőtt az eset előtt anyámként szerettem az anyósom (főztünk együtt, sokat segítettem neki, sokat beszélgettünk, tanított háztartást vezetni), 14 évig voltam a családban (18 éves korom óta). Mikor a fia elköltözött tőlem, az egyetlen hozzászólása az volt, hogy mennyi bérleti díjat fizetek a fiának, hogy a közös lakásunkban lakhatok. Mikor értetlenül néztem rá, kijelentette, hogy az a baj, hogy túl jó embernek nevelte a fiát, így bárki kihasználhatja...
2021. febr. 17. 13:52
 26/42 anonim ***** válasza:
95%
Az aposom meghalt. Anyósom így választás elé állította a férjemet. Miszerint vagy haza adja a fizetését neki vagy nekem és a gyerekeinek. O már hónapok óta odaadja mert szegény nem tud megélni...(meg tud). Munka után oda megy munka előtt is bemegy. Ennél még az is jobb lenne ha megcsalna. A házasságunk tönkrement. Mostmár én vagyok a világ legszentebb nem nője mert nem értek ezzel egyet. Képmutató is vagyok. Ahogy e sorokat könnyekkel küszködve megírtam megért a válás gondolata.
2021. febr. 17. 19:06
 27/42 anonim ***** válasza:
92%
A férjem megcsalt. Anyósom az én pártomra állt. Elköltöztem a gyerekekkel. Pár nap múlva már ott volt az új menyecske. Anyósom azóta őt isteniti. Már az unokák is le vannak szarva.
2021. febr. 17. 20:07
 28/42 A kérdező kommentje:
#26 os nagyon sajnálom! A kapcsolat elején első ~4 hónapban nem látszott hogy a férjeddel valami nem oké? :( A boldogság sem korhoz kötött hidd el rádtalál!
2021. febr. 17. 20:10
 29/42 A kérdező kommentje:
:(
2021. febr. 17. 20:11
 30/42 anonim ***** válasza:
89%

Anyósom sokáig csak rólam beszélt ocsmányságokat a hátam mögött, de engem az ilyesmi sose érdekelt, gondolom ezt észlelte ő is, mert egy idő után elkezdte a családomat szidni, akiket életében nem látott és az ország másik felében élnek, tehát véletlenül se tud róluk semmit, csak azt a keveset amit tőlem meg a facebook kémkedéssel összeszedett. Na azt nem bocsájtom meg neki soha, mert mindig úgy voltam vele, hogy aki engem bántani akar, az beszéljen rólam amit akar, de a családomat senki a szájára nem veheti, főleg nem hazudozhat róluk.

Ő szerintem azt nem bocsájtja meg nekem hogy még mindig lélegzem és a fiával vagyok, szerintem ez az életének a legnagyobb sérelme.

2021. febr. 18. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!