Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amit soha nem tudnál...

Mi az amit soha nem tudnál megbocsájtani az anyósodnak vagy a menyednek?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki amikor benne vagy a családban mint eddig de van valami ami miatt soha nem tudsz megbocsájtani, a párod miatt látod őket időnként?

2021. febr. 16. 16:56
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
77%

Én nem vagyok ilyen helyzetben de azt csinálnám hogy nem beszélnék és nem találkoznék vele. Miért kéne a párom miatt látni?

Ő úgy van vele gondolom hogy jó lenne ha ott lennél, te pedig pl nem akarod látni mert haragszol rá. Utóbbi intenzívebb érzés.

2021. febr. 16. 17:17
 2/42 anonim ***** válasza:
26%
Az, hogy megszületett...
2021. febr. 16. 17:42
 3/42 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok haragtartó,hiszen egész életemben abból állok ki,hogy bocsájtok, attól függetlenül,hogy senki sem kér tõlem bcsánatot.Mindig a sorsra bizom, ha bántanak.
2021. febr. 16. 18:00
 4/42 anonim ***** válasza:
92%

Eskuvo elott allunk... par nappal! A leendo anyosomnak nem tudom megbocsatani, hogy ez alatt a par ev alatt miota egyutt vagyok a leendo ferjemmel, folyamatosan askalodott, szinlelt es martirkodott amikor nem az volt, amit o szeretett volna. Meg most is azon van, hogy o majd megmondja mi meg hogy lesz, es ha nem ugy lesz, akkor nem jon el.

Egeszen tegnapig ugy volt, hogy nem jön, mert nem erdekli es pénzt sem szeretne adni (nincs ra szuksegunk, sosem kertunk), errefel tegnap este bejelentette, hogy én nem vehetem el tőle azt, hogy az egyetlen gyermekenek ne legyen ott az eskuvojen... mondtam neki, hogy mi meghivtuk, o nem akart jonni. Annyit mondott, hogy az akkor volt. Mondom jo, termeszetesen ott lehet... ra ket orara hivta a paromat, hogy hat izèè... nem igen jon el... :) sosem fogom neki megbocsatani, hogy meg most is kepes stresszelni minket. Parom szülei el vannak valva, az apukajanak nagyon szeretjuk a csaladjat, termeszetesen az o parjat fogom anyosnak tekinteni.

Ma kozoljuk vele, hogy nem latjuk szivesen, es tobbet ne keressen minket. Ugyis csak a pénzt kéri cigire, vagy alberletre mert megint kidobta valamelyik hapsija. Nem is ertem minek turtuk eddig, igazabol sajnaltuk...

2021. febr. 16. 18:20
 5/42 anonim ***** válasza:
91%

Anyósomék amikor megtudták, hogy a férjem félrelépett (egyéjszakás kaland egy idegennel), azt mondták "mindkettőnknek kijárna egy pofon", ezt sosem tudtam nekik megbocsájtani, mert ha az én gyerekem lett volna, akkor csak a fiamnak adtam volna pofont és szégyelltem volna, hogy ilyen lett a nevelésem.

Sajnos a régi falusi felfogás már csak ilyen.

2021. febr. 16. 18:26
 6/42 anonim ***** válasza:
92%

Negyes vagyok

Meg annyit hozzatennek, hogy kihangositott a telefont, es ugy mondta, hogy itt van a barátom, hivjatok csak meg, ne menjek egyedül. Megint van valami baratja, minden evben masiknal lakik. Es a parom kozolte, hogy a virushelyzetet tekintve, csak csaladtag johet, amúgy is meg van szabva a letszam is. Erre besertodott, hogy na akkor csinaltok amit akartok... most mit mondjunk? Elfogadtuk, hogy nem jön. Utana elfogadtuk, hogy jon. Most ott tartunk, hogy csak nem jön. Nehogy mar vele foglalkozzunk par nappal az eskuvo elott... mindig probalja eterni, hogy rola szoljon.

Hu de jo volt ki irni magambol, bocsi ha raboltam az időd!

2021. febr. 16. 18:28
 7/42 anonim ***** válasza:
96%

6-os megértelek én sem szeretem apósomékat. Ott is van mártírkodás bőven,de több év után már tojok a hisztijére és azóta abba is hagyta. Amint a vergődő"gyerekre" nem figyelnek, nem vergődik tovább hisz nincs közönség.

képzeld el kicsiben, hogy apósomék megsértettek nem is kicsit és amikor legközelebb nem fogadtam el a vaníliás kólát amit felajánlottak(mert nem voltam szomjas), rá egy nappal anyós üzente a férjemen keresztül, hogy legközelebb fogadjam el, mert após dühös most rám emiatt XD

Nevetve közöltem férjemmel, hogy bár személyesen is megüzenhetném, de adja át apósnak és anyósnak, hogy b..sszák meg és ne zsaroljanak ilyen piti dologgal, meg nevetséges, hogy az apja nem személyesen közli velem, hanem anyós szoknyája mögé bújva hisztizik. :P

2021. febr. 16. 18:38
 8/42 anonim ***** válasza:
85%

6

Sok boldogságot! :)

Anyóst meg tojjátok le.

2021. febr. 16. 18:40
 9/42 anonim ***** válasza:
90%

"A jó édesanyádat, nem ilyen álszent válaszokat akarok"

Első vagyok. És ezt a privit kaptam😂

2021. febr. 16. 18:42
 10/42 anonim ***** válasza:
87%
Jezusom 🤣🤣 elozo 🤣🤣 adja meg őket egy rettenetes anyossal!
2021. febr. 16. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!