Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amit soha nem tudnál...

Mi az amit soha nem tudnál megbocsájtani az anyósodnak vagy a menyednek?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki amikor benne vagy a családban mint eddig de van valami ami miatt soha nem tudsz megbocsájtani, a párod miatt látod őket időnként?

2021. febr. 16. 16:56
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
74%
Van jónéhány dolog, amit sosem felejtek el és a férjemnél, a sógoromnál is kiverte a biztosítékot a viselkedésük. Ennek ellenére haragot nem tartok, de egy másodpercig sem engedem, hogy ilyen irányba még egyszer elmenjen a dolog. Alapból rendes emberek emellett. A kislányom imádja őket, leginkább miatta van a kapcsolat és őszintén szólva, én is évezem, mikor hallom, látom őket együtt :). Nincs semmi feszkó amúgy ha találkozunk, mert annál intelligensebbek vagyunk de ezek a dolgok mindig bennünk lesznek. De pl anyámmal több, mint 10 éve nem tartom a kapcsolatot, mert ott olyan mélységű dolgok történtek.
2021. febr. 16. 19:43
 12/42 anonim ***** válasza:
30%

Én nagyon szeretem az anyósom, jóban vagyunk, nem tudom elképzelni, hogy hosszú távon rosszban legyünk, sosem tenne olyat szándékosan.

De van egy dolog, amivel nagyon megbántott és ami belém égett életem végéig: amikor bejelentette, hogy kisbabnk lesz, nem hatódott meg feleannyira sem,, mint előtte a sógornőméknél, nem volt akkora a lelkesedés. Persze örültek, de mégsem annyira. Szegény férjem teljesen ki volt rajta.

Nincs úgy harag emiatt, csak fájt nagyon, hetekig sírtam utána.

2021. febr. 16. 19:57
 13/42 anonim ***** válasza:
89%
Ma már nem foglalkozok vele, de nagyon sok aljas dolgot csinált. A szemembe hazudott, mindennek elhordott. Minimalizáltam vele a kapcsolatot, csak köszönés van max és ennyi. De semmit nem változott. Jelenleg - bár nem velem kapcsolatos és nem ellenem irányul - azt tartom megbocsáthatatlannak, hogy a kedvenc menyének a szemébe hazudik, ugyanis a sógorom egy másik nővel csalja, akit folyamatosan a szülői házba hord.. Az egész család tudja, csak a lány nem.. Valamit sejt, de amikor anyósunknak felhozta, mindig eltereli a témát vagy azt mondja, hogy biztos nincs másik nő a fiának..
2021. febr. 16. 19:58
 14/42 A kérdező kommentje:

#1 #9 en vagyok a kérdező és eddig nem írtam semmilyen privátot főleg nem sértőt! Most irtam egy privit hogy magam tisztázzam eddig nem irtam!! :)

Köszönöm az eddigi válaszokat! Számomra talán 2 olyan dolog van amit nem fogok tudni megbocsájtani. Az egyik az hogy a hátam mögött infókat gyűjtött rólam itt kiemelem semmilyen gusztustalan semmi megalázó dologról nincs szó de zavart-ezt a fiától kérdezgette nem áll a szemem elé hanem megtudott valamit és felhívta páromat hogy igaz e! Párom hazudott neki akkor ezzel nekem kedvezett,aztán megtudta hogy a fia akkor hazudott. Másik a mártírkodás és a lelkizsarolás amikor kettesben összeköltöztünk és hogy tolja a nagy ház dolgot hogy négyesben költözzünk össze 1nagy házban. Ebben sem após sem párom nem hajlandó résztvenni és természetesen én sem.

2021. febr. 16. 20:30
 15/42 anonim ***** válasza:
39%
Nem velem történt, én még tűröm a saját anyósom. De egyik baràtnőmmel elèg durva dolog történt. Az anyósa àpolónő volt, szülèszeten. Mikor a csajt màsodszor csàszàroztàk nagyon vèrzett, az anyósa a műtőkben is volt, szülèsnèl, műtèteknèl. Bent volt nàla is. Az orvos megjegyezte, hogy több gyereket nem vàllalhat, veszèlyes lenne. Az anyósa pedig kèrte az orvost , hogy kösse el. Ezt akarnà a menye is ( règi törtènet altattàk , mèg nem volt epiduràlis) hát elkötöttèk. A csaj valahol tudta, hogy gyereke igy sem lehetett volna már több, de ez így, ilyen formàban durva volt. Nem jelentette, nem csinàlt belőle semmit, de az anyósa akkor, ott làtta utoljàra, a fiàt is max kèt èvente. Soha többé felé sem ment.
2021. febr. 16. 20:42
 16/42 anonim ***** válasza:
83%

Én őszintén próbáltam jó viszonyban lenni velük de az évek során feladtam. Eleinte a férjem miatt szerettem volna, ha normális a viszony, de mára sajnos ő is kiismerte miket művel. Így már csak minimális a találkozó.

1. A férjemmel mikor bejelentettük hogy végre sikerült teherbe esnem, és gyereket várunk kiakadt. Rám nézett gyűlölettel, hogy ezt nem vártam volna és közölte, hogy nem örül neki. Vetessük el kb mert ő még nem készült fel hogy nagymama lesz.

2. Mikor megszületett a lányom, mindenkinek mutogatta, hogy ő a nagymama szeme fénye, meg kincse. Még a facebookra is kitette.

3. Bármit mondtam a nevelést illetően ő mindig ellent mondott. Neki van igaza úgy kellene tennem mint ahogy ő mondja hiszen felnevelt már 3 gyereket.

4. Hasonlítgatja a gyerekeinket más rokon gyerekhez.

5. Csak megjátsza hogy szereti őket, de valójában nem.

6. Ahol lehet belémköt, ármánykodik.

2021. febr. 16. 22:56
 17/42 A kérdező kommentje:

Ha privátokat kaptok hogy nem ilyen válaszokat várt valaki az NEM én voltam!!! Én nem írogatok priviket!!

De ha valaki ott írna és tud segíteni azt megköszönöm.:)

Nálam ez a kettő dolog vágta el az egészet.

2021. febr. 16. 23:23
 18/42 anonim ***** válasza:
54%
Hosszú történet. Visszavette a férjem, a fiàt, miután a màsik fia meghalt. Jó módszerei voltak.
2021. febr. 17. 11:13
 19/42 anonim ***** válasza:
69%
18.hozzàszóló vagyok.kaptam egy privit. Ha konkrétumokat nem írtam le, ne ugassak. Eddig úgy tudtam, aki bàntó/fajgyűlölő/ gyalàzkodó hozzàszólàst nem ír, az szólhat.
2021. febr. 17. 12:09
 20/42 anonim ***** válasza:
58%
Nos, annyi volt, hogy kiadott földjeik vannak. Nekem meg 2 diplomám. (amivel sosem dicsekedhet, nem is fogok) a férjem smasszer volt. Én köztisztviselő. Kb. Ugyanannyi fizetés. Miután a fiunk megszületett, én lettem a rossz. Hogy diplomàval nem keresek többet.
2021. febr. 17. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!