Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amit soha nem tudnál...

Mi az amit soha nem tudnál megbocsájtani az anyósodnak vagy a menyednek?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki amikor benne vagy a családban mint eddig de van valami ami miatt soha nem tudsz megbocsájtani, a párod miatt látod őket időnként?

2021. febr. 16. 16:56
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
92%

25-ös vagyok, én is megkaptam a privátot. :D

(Elhiszem, hogy nem te írtad, Kérdező!)

"Azért ez elég beteges, hogy az anyósodat anyádhoz emeled egy szintre. Olcsó kis szuka..."

Valaki nagyon frusztrált lehet itt :D

2021. febr. 18. 12:28
 32/42 anonim ***** válasza:
95%
Hú, én nem kaptam ilyet, de én is anyámként szeretem az anyós, az anyámmaleg nem is beszélek. Fura, hogy valakit ez frusztrál, mintha csak jó anyák léteznének...
2021. febr. 18. 12:34
 33/42 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom elnezni neki hogy különbséget tesz az unokái között. Mindig is éreztette hogy az én gyerekeim nem olyan szinten vannak nála mint a többi unoka. 1 hónapban egyszer látom, elég közel lakunk egymáshoz, de pont elég is.
2021. febr. 18. 13:34
 34/42 anonim ***** válasza:
94%
Megkeserítette az első évet a babámmal. Párom mindent elhitt neki, mert hisz ápolónő. Később kiderült félrehívta a párom és megmondta neki, hogy figyeljen rám, mert nem vagyok jó anya. Látta, hogy egyszer nem mostam kezet pelenkázás után. Állandóan talált valami betegségre utaló jelet a babán és feleslegesen járkáltunk kórházba. Fikázta a gyerekorvosunkat. Irányítani akart minket és tönkretenni a kapcsolatunkat. Ritka egy mocskos k.rva, és kimerem ezt mondani, mert nem a párom anyja, mégcsak nem is nevelte. Lebuktattam a párom előtt a kuruzslót. Azt állította hogy full szájpenész a lányom szája és hozott rá boraxot. Bár nem halálos, de méreg külföldön betiltották, mert felszívódik bőrön keresztül is, túladagolható, és vannak már biztonságosabb ecsetelők. Én akárhogy néztem nem láttam azt a szájpenészt, csak a párom. Pont akkor mentünk tanácsadásra és megkérdeztem a drnőt mit gondol. Ő se látott semmit így hát egyszer sem kentem be. Nem szóltam páromnak se. Majd jött ellenőrizni a naccsága. Megdícsért, mondta, hogy látszik szépen kentem, mert elmúlt, de azért folytassam, én meg bólogattam, hogy persze. 🤣 Elmondtam páromnak és szembesítettem vele, hogy tök fölöslegesen szaladgásztunk a kórházba. Megmondtam neki többet nem vizsgálhatja a lányom. A fiam mikor megszületett, közölte, hogy jön vizsgálni. Megmondtam a páromnak nem nyúlhat hozzá, páros lábbal rúgom ki, ha idejön. Nem is jött.🤭 Nagyon ritkán találkozunk már. Nyugodt az életünk.
2021. febr. 18. 15:10
 35/42 A kérdező kommentje:

Atyaúristen! Nem tudom már tényleg mi folyik itt.. nem írtam gyalázkodó sértő priviket!! Nekem ég le az arcomról a bőr komolyan..

Amúgy! Baszki ez durva.

2021. febr. 19. 02:18
 36/42 anonim ***** válasza:
80%
Én is kaptam privát üzenetet
2021. febr. 19. 07:10
 37/42 anonim ***** válasza:
93%
Én is kaptam, szerintem unatkozó tini szórakozik, nekem azt írta, hogy anyósom nézi, ahogy szexelünk.🤭 Tuti gyerek.
2021. febr. 19. 11:15
 38/42 anonim ***** válasza:
93%

Off, de van itt egy férfi, aki rendszeresen ír az anyósos kérdések alá és szidja a nőket...valószínű ő az.

Nekem nyugodtan lehet írni, én nem olvasok priviket. :)

2021. febr. 19. 11:44
 39/42 A kérdező kommentje:

Igen általában a legjobban az gyűlöli a nőket,akire rá se néztek soha nemhogy kapcsolatba lépni. Semmi. Ez a fusztráció így nyilvánul meg hisz a férfiasságát sem testileg sem lelkileg soha sem élhették meg.

:D Nem én írkálom a priviket.

2021. febr. 19. 22:44
 40/42 anonim válasza:
79%

én csak az exem anyját utáltam,de őt aztán nagyon, többek között amiatt is szakítottunk és ahelyett hogy kiállt volna értem inkább nem csinált semmit. :D

a mostani párom anyukájával jól kijövünk bár voltak nehézségek az elején, de tök jó a kapcsolatunk, sosem tudna egy akkora bunkó lenni mint az előzőé

2021. febr. 22. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!