Mi az amit soha nem tudnál megbocsájtani az anyósodnak vagy a menyednek?
25-ös vagyok, én is megkaptam a privátot. :D
(Elhiszem, hogy nem te írtad, Kérdező!)
"Azért ez elég beteges, hogy az anyósodat anyádhoz emeled egy szintre. Olcsó kis szuka..."
Valaki nagyon frusztrált lehet itt :D
Atyaúristen! Nem tudom már tényleg mi folyik itt.. nem írtam gyalázkodó sértő priviket!! Nekem ég le az arcomról a bőr komolyan..
Amúgy! Baszki ez durva.
Off, de van itt egy férfi, aki rendszeresen ír az anyósos kérdések alá és szidja a nőket...valószínű ő az.
Nekem nyugodtan lehet írni, én nem olvasok priviket. :)
Igen általában a legjobban az gyűlöli a nőket,akire rá se néztek soha nemhogy kapcsolatba lépni. Semmi. Ez a fusztráció így nyilvánul meg hisz a férfiasságát sem testileg sem lelkileg soha sem élhették meg.
:D Nem én írkálom a priviket.
én csak az exem anyját utáltam,de őt aztán nagyon, többek között amiatt is szakítottunk és ahelyett hogy kiállt volna értem inkább nem csinált semmit. :D
a mostani párom anyukájával jól kijövünk bár voltak nehézségek az elején, de tök jó a kapcsolatunk, sosem tudna egy akkora bunkó lenni mint az előzőé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!