Elmentem a feleségem szüleihez, nagyszüleihez. Mennyire csináltam hülyét magamból? Többi lent!
Megkaptam már a második oltást (eü dolgozó). A feleségem családjánál nyár óta nem voltunk. Most megkért, hogy menjek el dolgokért meg vigyek is nekik ezt-azt. A szülei jól fogadtak, nem volt gond. Aztán gondoltam egyet és elmentem a nagyszüleihez is beköszönni (öket 2020 március óta nem látogathattuk) meg a testvéréhez ahol kisbaba van akit még nem láttunk élöben és vittem ajándékot nekik. A nagyszülök furcsán fogadtak, kínos volt. Eddig amíg a feleségemmel mentem, nagyon szerettek. A papa is mindig ölelgetett, ütögette a vállam, így fiam úgy fiam. Most alig szóltak hozzám, inkább el is jöttem. Amúgy 62 évesek, nem annyira öregek. Utólag hallottam vissza, hogy minek mentem én oda egyedül, nem értették! Valahogy úgy jött le, hogy az unokájuk párjaként szeretnek, de magamban nem kiváncsiak rám. A testvérénél ugyanez a kín volt. Leültettek de alig szóltak hozzám. Én kedvelem mindegyiküket, azért voltam kiváncsi rájuk, látni szerettem volna öket 1 év után. Azt hittem ezt így is illik.
Mennyire csináltam hülyét magamból? E szerint utálhatnak engem, csak a feleségem jelenlétében elfogadnak?
Ugye tudod, hogy az oltás csak Téged véd? Attól még fertőzől,de te csak megfázásként éled meg és nem halsz bele.
Szerintem ezért voltak feszültek, főleg a nagyszülők lehettek így vele és ezért nem öleltek meg. Komolyan eü dolgozó vagy és ezt nem tudtad?
Véleményem szerint is a virus miatt féltek és nem értek hozzád.
A kedves jó emberektõl szivesen fogadom, ha bejelentés nélkül meglátogatnak.Nagyon jól esik.
Viszont az olyanok,akik ideállitanak ebéd idõben bejelentés nélkül és még le is ültetem ebédelni ,és közben engem kritizál ezt ki tudnám vágni mint ........!
Latod,maskor inkabb talalkozz a barataiddal ,ok a te barataid. A rokonok nem baratok... (Az enyemek is ilyen gyokerek. Foleg az elettarsam anyja. )vagy menj el gyurni (mar lehet menni papirral) vagy futni.
Elortem valaszolo: Pl 32 evesen szul a no egy gyereket. Az szinten 32 evesen szul egyet. Igy 64 eves a nagyi... Ez nem olyan kinosan fiatal kor gyerekszulesre...
A számolásod akkor stimmelne, ha az unoka csecsemő lenne.
De nem az.
Ettől még lehet a nagyi 64 éves, csak más számokkal.
Pl.
Nagyi 21 szült, anya 21 szült, unoka 22 éves, így a nagyi most 64.
Nem írtam ki hány éves a feleségem, ne legyél okosabb. Te majd eldöntöd hogy 18-19-20-21 éves korban szült valaki.
Amúgy náluk nem szokás bejelentkezni. Pl ülünk anyóséknál és megjelenik a nappaliban a tesója, az anyja, a szomszéd (unokatestvére férjének az anyja). Mindig ezt csinálják egymással. A feleségemmel se szoktunk soha szólni hogy megyünk hozzájuk. Nem mellesleg a faluban mindig van munka a kertben az kicsit általánosítás. Anyósék és az anyjáék is takarítónöt foglalkoztatnak (bár ezt úgyse hiszi el senki mert a faluban kukoricát morzsolgatnak az öregek hogy megéljenek). A nagyiéknak a falu föz, csak elmennek érte. Anyós otthon nem föz, a közeli nagyvárosban dolgoznak és este esnek haza. Attól hogy valaki faluban lakik, nem jelenti hogy mindig is ott lakott és az indul a bakterházból lépett ki!
Elég sok negativ kommentet kaptal, en mondjuk nem ertek egyet veluk.
En lany vagyok, nem vagyok meg ferjnel, de a volt baratommal 3 evet voltam egyutt, szamtalanszor fordult elo, hogy egyedul mentem ki a nagyszuleihez, felugrottam az apukajahoz, mert arra jartam stb. Ugyanigy en is barmikor orommel vettem ha ok jottek hozzank, szulei, tesverei, nagyszulei. Nem volt szokas a bejelentkezes nalunk sem, nem az angol kiralynohoz jottek.
A jelenlegi baratommal 1 eve vagyunk egyutt, es ugyanez a viszony, szoktam menni a szuleihez nelkule is, mamajahoz, unokatestvereihez is. En nem is biztos, hogy jol ereznem magam egy csaladban, ahol ez nincs meg. Erzem, hogy befogadtak, szeretnek, szivesen latnak, ahogy en is oket barmikor. Szerintem ha egy kapcsolat komolyra fordul, foleg ha mar hazassag is van, akkor a masik csaladja a te csaladod is lesz. Ugyhogy nem latod rosszul a dolgokat, es kedves toled, hogy gondoltal rajuk es elmentel. Szerintem is a virus miatt volt bennuk ez a dolog, de megertem ha rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!