Mit tennétek ha a gyerekeitek nagyszülei ilyenek lennének?
"árom éves volt a fiam,mikor anyósomnál felbukkant egy pasi.Annyira nem örültünk,mert jól megvolt a család"
WTF?
Ez az önzőség ne továbbja!
Innentől már el sem olvastam!
Az en mamam sem foglalkozik velem, az osszes tobbi unokajaval igen..hogy miert, azt senki nem tudja megmondani a csaladbol.. amikor testverem elkoltozott, kapott toluk mosogepet meg hutot, mikor en koltoztem ossze parommal, annyit sem kerdezett hogy van.e mit enni..pedig nem mindig volt.. es itt nem a penzrol van szo!! Szandek!! Nemreg volt a nevnapom, felhivta anyumat h uzenje mar meg h boldog nevnapot..anya kb lecseszte h hat hivjon fel o..nagy nyogvenyelosen megtette. Minden hetvegen mennek anyumekhoz es mikor epp ott vagyok en is es talalkozunk, kb muszajbol megkerdezi h mi a helyzet!? De latszik rajta hogy lesz*rja..
Ugy erzem nekem egy mamam es papam volt, akik sajnos 2 eve elhunytak, es azt kell mondjam hogy a halott nagyszuleim tobbet tudnak meg mindig rolam, mint ök! Ne hagyd, hogy a te gyerekeid is igy gondoljak egyszer.. ezen te tudsz igazan valtoztatni!
Önző vagy nagyon-nagyon!
3 éves volt a párod, amikor a szülei elváltak.Anyósod csak a gyereknek élt. Felnevelte. Most már jár neki is a saját élet, ahogy ő szeretné. Foglalkozz a családoddal, ne anyóssal. Vagy mindenki a te kedvedre ugráljon?
Egyáltalán semmi jogod anyósod felett ítélkezni. Ő a saját életét éli, jól-rosszul, az ő dolga. Az meg mindennek a teteje, hogy még le is teremtetted, amikor bejelentette, hogy menni akar. Azzal sincs egyedül, hogy anyagilag megrogyott, nagyon sokan vannak így.
Remélem, a gyerekeidtől nem várod majd el, ha felnőnek, hogy mindent a te elképzeléseid szerint tegyenek.
figyu, tény hogy anyósod,nagyon önzően viselkedett a testvérével,mert ott hagyta a vállalkozással tönkremenni,de minden másban azt csinál amit akar,nagyanyám szavaival élve"mindenki magának hülye", te vagy az utolsó ember akinek bármi köze van ahhoz, mit kezd az életével és így is szereti az unokáidat,mert azért látogatja őket,de mesélj a te anyukád milyen nagyi hmmm?....
Nem köteles úgy élni,hogy az az unokáinak legyen jó, mivel ezt hallgasd: úgy kell élnie ahogy az(szerinte) neki jó mivel,EZ AZ Ő ÉLETE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!