Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feleslegesen idegesítem magam?

Feleslegesen idegesítem magam?

Figyelt kérdés

A párom sajnos elvesztette a munkáját, Szabolcsban lakunk egy kis faluban. A covid és a megye miatt nagyon nehéz munkát találni. Mostmár a TBjet is nekünk kell fizetni. Van egy gyerekünk is,én minimálbért keresek.

Nagyon nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Sokat sírok emiatt, hogy sokszor azt sem tudom, hogy mit együnk. Az én szüleim már sajnos nem élnek, de mikor éltek (velük laktunk) abból a nagyon kevés kis nyugdíjból is segíteni akartak nekünk,ha baj volt. Anyosomek viszont még csak meg sem kérdezik. Dacból sem fogadnam el, de nagyon rosszul esik, hogy letojjak úgy, hogy közben ők jól élnek és mindig mi segítettünk rajtuk hol anyagilag, hol mikor mivel tudtunk. Sosem adták meg a pénzt. Nem is kell, már ezen tul vagyok,csak most ezen kattogok folyamatosan és sokat sírok, hogy nem tudom eltartani a családom.

Feleslegesen idegesítem magam?

2021. febr. 10. 06:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
72%
12:20Milyen munkával várják az embereket a nyugati részen?
2021. febr. 11. 17:53
 22/30 A kérdező kommentje:

12 válaszoló

Mi nem szorultunk a szüleim segítségére, de ők sokszor megkérdezték, hogy segítsenek e. Nekem barátnőm azt mondta, hogy inkább a párom szüleinek kellene jobban segítenie minket, mert nem velük lakunk.

Nekünk soha senki nem segített anyagilag, mint másoknak! Nekem 3 éves korom óta egyik nagyszulom sem el már sajnos és a páromnak is 2o éve meghaltak a nagyszülei.

Az ismerőseinknek mind a nagyszülők vesznek házat, szülők adnak pénzt felújításra, nálunk sajnos nincs ilyen opció.

Engem csak annyi zavar a jelenlegi helyzetben, hogy anyosomeknak esze ágában se jut. Kifolyik a kezük között a pénz.

Még most is azt várnak, hogy mi vegyünk nekik ingyen ezt azt. Holott nekünk sincs pénzünk.

A férjem pedig nem veri el a pénzt, mert én vagyok sajnos a kasszas...

Legtöbben csak támadtok, mert sosem voltatok meg ilyen nyomorult és kiszolgáltatott helyzetben és bele sem gondoltok, hogy ez milyen rossz. Miért kell egyből a legrosszabbat feltételezni?

2021. febr. 12. 06:10
 23/30 A kérdező kommentje:

15 válaszoló

Nehéz helyzetbe kerültetek a covid miatt azt írod és te és a férjed is mellekallast vállalatok. Nálunk főállású meló sincs kilátásban, Szabolcsban élünk egy kis faluban. Sok gyárból elküldtek embereket. Nekünk ez itt a megélhetésunk. Nem azért nem dolgozik a férjem,mert nem akar,hanem még protekcioval sem jut be jelenleg sehova!

2021. febr. 12. 06:13
 24/30 A kérdező kommentje:

2o válaszoló

Anyosomek tudják, hogy ilyen helyzetben vagyunk.

2021. febr. 12. 06:33
 25/30 A kérdező kommentje:

Egyházi flottas telefonom van, ingyen kapok rá minden hónapban 200 mega netet.

Amire kell arra eleg

2021. febr. 12. 06:34
 26/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha tudják, akkor arra nincsenek szavak, hogy milyen emberek. :/ Sajnálom.
2021. febr. 12. 07:20
 27/30 anonim ***** válasza:
25%

Ja, kérdező, és azt hiszed, mindenki másnak segítenek? Nekem segítettek, mégsem lettem minimálbéres, aki etetni sem tudja a gyerekét és akkor alapítottak családot is, mikor tudtam, nem kerülnémk ilyen helyzetbe akkor sem, ha valamelyikünknek megszűnik a munkája, hiszen ahhoz nem kell Szabolcsban lakni.

Anyádéknál lakhattatok gyerekektől, az nem segítség szerinted??? Másoknak albérletet kell fizetniük minden hónapban.

2021. febr. 12. 08:08
 28/30 anonim ***** válasza:
30%

Miért kérdező az neked nem volt segítség hogy anyádék házába szülhettél?

Férjed fogja szépen a kis fenekét és menjen munkásszállóra vagy külföldre dolgozni. Nem sírni kell meg mástól várni a segítséget hanem tenni érte hogy jobb legyen.

2021. febr. 12. 08:47
 29/30 A kérdező kommentje:

Nem anyámék hazaba szültem, az az én hazam, de mindegy. Rezsit én fizettem, kaját, mindent.

De nem fogok senkinek sem magyarázkodni, mert úgy látom mindenki csak a másik torkának tud ugrani.

2021. febr. 12. 10:48
 30/30 anonim ***** válasza:
15%
A te házad? Azt kihagytad a sztoriból hogy megvetted teljes áron anyádék házát még mikor éltek. Az más ha nem csak odapotyogtattál.
2021. febr. 12. 12:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!