Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Örültök,hogy a koronàra rà...

Örültök,hogy a koronàra rà lehet fogni,hogy azért nem mentek hozzàjuk?

Figyelt kérdés

Mi szerencsére màrcius óta telefonon ,illetve folyóson maszkban 5 percet beszélunk.

Igy nem kell jopofaskodni anyossal apossal meg a parom nagyszuleivel.

Nem kell az undorito kajajukat enni es nem kell havonta vegighallgatni ugyan azt a mondokat.

Remelem sokaig fog még tartani ez a mubalhe.

Am nem en felek a virustol,hanem az oregek.

2021. jan. 26. 17:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ne légy ilyen gyáva. Mond a szemükbe hogy utálod őket. "Nem én félek a vírustól hanem az öregek". Ez nem igaz, 80+-osokat látok maszk nélkül az üzletbe, úgy kell rájuk szólni. Pont hogy akik azt mondják hogy ó ez csak az öregekre veszélyes, pont hogy felelőtlenek és a saját esélyeiket rontják hogy ők is öregek legyenek egyszer. Szerintem mond meg azt is hogy undorító, hátha pofán bsznak és akkor nem kell többet oda menni jó pofizni. Hogy lehet ilyenen idegeskedni. Klimaxolsz?
2021. febr. 7. 10:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Nalam ugyanez a helyzet. Minden héten el kell menni anyosomekhoz ebedre vasarnap, amiota a korona van kb minden honapban egyszer eljatszom h meg vagyok fazva, faj a fejem es nem mennek el az ő érdekükben... olyan jó hogy nem kell mennem minden héten...
2021. febr. 9. 09:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Hozzánk egy éve nem járnak a covid miatt. Az egyetlen előnye,és jobb. Anyost nagyon nem bírom. Azóta messengeren nyomul de ott meg oltogatom rendesen.😄 Szegény,fel se fogja. De már agybajt kapunk tőle.
2021. ápr. 9. 11:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!