Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Örültök,hogy a koronàra rà...

Örültök,hogy a koronàra rà lehet fogni,hogy azért nem mentek hozzàjuk?

Figyelt kérdés

Mi szerencsére màrcius óta telefonon ,illetve folyóson maszkban 5 percet beszélunk.

Igy nem kell jopofaskodni anyossal apossal meg a parom nagyszuleivel.

Nem kell az undorito kajajukat enni es nem kell havonta vegighallgatni ugyan azt a mondokat.

Remelem sokaig fog még tartani ez a mubalhe.

Am nem en felek a virustol,hanem az oregek.

2021. jan. 26. 17:19
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
71%
Én igazából alapból nem megyek, de valóban néhány vitát el lehetett így kerülni. Meg most sokkal több időnk van magunkra és a saját dolgunkra koncentrálni.
2021. jan. 26. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

Számomra szomorú, hogy ők olyan emberek akiknek megfelel, hogy egyátalán ne találkozzunk és ez már rég igy van. Nem szeretnek engem, nem szeretik a férjem sem, akit állítólag szeretnek szavakkal persze, meg most adogatják nekünk, illetve inkább csak neki a nagyobb pénzeket (20-50 ezer persze alkalomra)... de sosem kíváncsiak ránk.

Igazából nem vagyok úgy most már rájuk én sem kíváncsi, minden szeretetet kiöltek belőlem. Pedig szerettem volna ha azért havi 2szer pár órát elmegyünk egymáshoz beszélgetni, néha közös program. De ők szivbajt kapnak ha hivatlanul beállitunk véletlenül hozzájuk. Itt vannak 15 kmre tőlünk kb, és nulla kapcsolat. Az én családom akik meg várnak minket, ők laknak messzebb. :( Nem olyan messze, de mégis...

2021. jan. 26. 22:39
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

Az öreg az idős szinonimája és a világon semmi trágár vagy sértő nincs benne, pontosan ugyanazt jelenti mindkettő, szóval akarjunk már le a lényegtelen dolgokon. Semmi “tulokság” nincs benne!

Egyébként anyósomat alapból nem bírom és ezt pontosan tudja ő is, mivel folyton a méhemmel van elfoglalva, így nem kell vírus, hogy ne találkozzunk...

2021. jan. 26. 23:19
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

#2 nem jól mondja. Nem terjed ki az 50 éven át tartó komoly kapcsolat sem a rokonokra baráti körre akkor sem ha 4 közös gyerek van. HA akar akkor beszél a párja rokonaival barátaival. HA nem akar bizony senki se kötelezheti. A párja ha kényszeríteni akarja=bántani akarná kényszerrel..

Tehát ha önszántából nem akar..nem kell. És ez nem szakító ok..Ha akar pedig beszél velük. :)

2021. jan. 26. 23:49
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

#13 ??? Azzal zaklat téged hogy mikor szülsz sorra 3 unokát? Semmi köze. Ha lesz akkor majd a tényt pl 4 hós terhesen el lehet mesélni. A többihez semmi köze.. sajnos sok ilyet hallok.

Amúgy nekem pont pár hete (meg előtte úgy 5x..) mondta hogy 3at szüljek majd ne 1et amennyit szeretnék. :)

2021. jan. 26. 23:52
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
15 Igen, az unoka témával van folyamat elfoglalva. Se én, se a férjem nem akarunk gyereket soha, anyós meg nem bírja ezt feldolgozni és azt hiszi, ha rendszeresen előhozakodik vele, majd jobb lesz.... Hát nem így lett.
2021. jan. 27. 09:48
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

Én igen,nagyon is!

Végre nem voltak nálunk már 1 éve(külföldön élünk)

Mániájuk h 1-2 hétre kicuccolnak hozzánk.Nyugalom és béke végre nem állandó gyomorgörcs mikor jelentik be h jönnének 2 hétre.

Ha nemet mondunk meg megy a sértődés,ha belemegyünk mi marjuk egymást a férjemmel.Szóval én nagyon örülök.

2021. jan. 27. 10:36
 18/23 Metionin ***** válasza:
66%
Én egyszerűbben oldottam meg, nem hazudozok a vírusra hivatkozva, csak simán nem megyek és kész. Aki seggfej, ahhoz akkor sem fogok menni ha a világ összes járványos betegsége eltűnik.
2021. jan. 27. 14:12
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon örülök,hogy a sógoraim vagy a sógornõm nem állit be hivatlanul ebédre.Annyira megutáltam már õket attól függetlenül, hogy szeretettel voltam az irányukba.Semmi sem jó nekik, mindenbe beleütik az orrukat és a férjemet orránál fogva vezetik.A férjem még hátuk mögött is megvédi õket, ugyhogy nekem még szólni sem lehet, ha ideállitanak hivatlanul.
2021. jan. 27. 17:08
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Hát én korona nélkül se megyek. Párommal már rég együtt voltunk mikor após megismerte az új asszonyt. Egyből éreztem hogy valami nincs rendben vele. Nincs az az ember a földön, akit ne bírálna cinikusan és fölényesen, miközben magával hozzakodik elő, hogy bezzeg ő, vegyünk példát róla. Legutoljára egy babakocsis nő húzta ki nála a gyufát. Látta az ablakból, hogy telefonál... Ennyi, ezért sz@ranya és pszichológushoz küldené az összes többi mai anyukával, mert ők is pocsék anyák.🤪Le tudja ám tesztelni akármelyik gyereket, hogy mennyire foglalkozol vele! Vigyázzatok mert jön!
2021. jan. 27. 21:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!