Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Örültök,hogy a koronàra rà...

Örültök,hogy a koronàra rà lehet fogni,hogy azért nem mentek hozzàjuk?

Figyelt kérdés

Mi szerencsére màrcius óta telefonon ,illetve folyóson maszkban 5 percet beszélunk.

Igy nem kell jopofaskodni anyossal apossal meg a parom nagyszuleivel.

Nem kell az undorito kajajukat enni es nem kell havonta vegighallgatni ugyan azt a mondokat.

Remelem sokaig fog még tartani ez a mubalhe.

Am nem en felek a virustol,hanem az oregek.

2021. jan. 26. 17:19
1 2 3
 1/23 Savlekotő ***** válasza:
90%
Korona nélkül se megyek oda ahol nekem nem jó kiállok magamért. Korona után mi lesz a kifogás,persze tartson még gebedjünk bele mert páran örülnek hogy nem kell vállalni a dolgaikat szar kapcsolataikat, rá lehet húzni erre,taps.
2021. jan. 26. 17:23
 2/23 anonim ***** válasza:
47%
A párválasztás az kiterjed a rokonságra azoknak baráti körére IS!
2021. jan. 26. 17:32
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

Attol mert nem kedvelek valakit a párom rokonai közül, meg teszek annyi tiszteletet hogy nem beszelek igy azokrol, akiket ő szeret.

Ha meg valakivel annyira rosszban vagytok, nem kell jopofiskodni, csak nem kell tobbet menni hozza. Amig csak igy sutyorogsz a hatuk mogott egyedul te vagy a sztoriban a ketszinu kigyo.

2021. jan. 26. 17:41
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem, van gerincem. Akiket nem kedvelek azok tudják, hogy nem kedvelem és eleve bele se megyek a bájcsevelyekbe.
2021. jan. 26. 18:44
 5/23 anonim ***** válasza:
60%

Én igen. Nem tartom szégyennek ezt. A párom is örül, hiába a szülei. Van ilyen.

27/n

2021. jan. 26. 18:57
 6/23 anonim ***** válasza:
77%

Határozottan igen.

Szerencsére már tavaly húsvétkor se jött senki hozzánk, meg karácsonykor sem.

Sokkal, de sokkal jobban vártam az ünnepet, elmondhatatlanul nyugodt voltam, hogy nem kell az unalmas, megérkezés, kaja, hülye beszéd, szentháromságot újra átélni.

2021. jan. 26. 19:06
 7/23 anonim ***** válasza:
31%
Nem öregek, hanem idősek. Hogy beszélsz emberekről, rokonaidról? Jó nagy tulok vagy.
2021. jan. 26. 19:20
 8/23 anonim ***** válasza:
40%
Ha valakivel nem szimpatizálok, ahhoz egyszerűen nem megyek, így nem keresem a kifogásokat sem. Nagyon sajnállak, hogy nem tudsz magadért kiállni, és egy ilyen helyzetet kell felhasználnod arra, hogy kifogásokat keress.
2021. jan. 26. 20:09
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Ki nem állhatom őket szóval soha nem megyek. Nem kell semmi amire ráfogjam
2021. jan. 26. 20:20
 10/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok kétszínű gerinctelen ember. Ha nem akarom, hogy jöjjenek, nem jönnek. Ha nem akarok menni nem mennek. Nem kell nekem sem indok, sem más. Ha kéretlenül jönnek, simán nem engedem be. Sokkal egyenesesebb és kevésbé stresszes dolog, mint hazudni és manipulatív játékokat játszani.

És azt hiszed, én vagyok a rossz arc. De igazából az a rossz arc, aki nem tud őszinte lenni egy kapcsolatban, akár csak egy rokoni kapcsolatban.

2021. jan. 26. 20:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!