Megtörtént az első eset - lekiabáltam az anyóst. Ezután mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egy cica miatt van a konfliktus, rajtam kívül mindenki telibesz@rta, így egy időre elment, és most betegen jött haza. Én megfogtam, és elvittem az orvoshoz, az elmúlt 2 napot bent töltötte a lakásban, persze bepisilt, és bekakált (én fel is takarítottam lelkiismeretesen, mert én vettem a szárnyaim alá, beletartozik ez is, alomba nem megy bele). Most megint bepisilt, és valaki széthordta a fél lakásban a papucsával, jól le lettem kiabálva, hogy akkor vagy kirakom, és kint dögöljön meg az udvaron, vagy akkor hozzam be hozzánk, mert úgyis bezárkózok, és nem foglalkozok vele (óránként nézek körbe, hogy volt-e baleset, vagy van-e valami más problémája). Itt mindenki játssza a nagy állatvédőt, de a beteg macskát azt ugye ki szoktuk tenni télen, hátha felfordul (ez irónia). Vannak más dolgok is, amiket most fel tudtam volna hányni, de nem tettem, pedig nagyon a nyelvemen voltak dolgok. Közöltem, hogy én itt befejeztem, és elmegyek innen, azt csinálnak, amit akarnak, a rezsi, stb rám eső részét kifizetem, és felejtsenek el.2021. jan. 7. 17:40
51/55 A kérdező kommentje:
Jesszusom, ne én legyek már a hibás, hogy nem egész nap a gyakorikérdéseken lógok, meg elsiklok egy-egy kérdés felett. És de, Magyarországon mai napig van olyan hely, ahol 80 ezerért dolgozol, és van olyan is, ahol nem jelentenek be (kb csak ilyen helyen dolgoztam eddig). Van egy szakmám, abban dolgozom évek óta, az elején kijelentette a főnök, hogy nem leszek bejelentve, mert nekem többet kellene fizetnie, így meg fizethet nekem is annyit, mint a képzetlen kollégáknak. Nem heti 5 napot dolgozom, hanem ahogy kijön, és fix napi bérben.
2021. jan. 8. 23:35
52/55 anonim válasza:
Szerintem az előtted válaszoló inkább arra kíváncsi, és az a nem 1-2 ember is, hogy miért tűröd ezt 3 éve, ha annyira rossz?
53/55 A kérdező kommentje:
Már leírtam amúgy egy korábbi válaszban. Azért, mert az összes pénzem elment mindig, és nem tudok hová menni. Nincs pénzem kivenni egy albérletet, barátaim már nem nagyon vannak, legalábbis olyanok, akikhez elmehetnék egy időre, illetve édesanyámhoz sem tudok költözni, sem a testvéremhez, más családtagom meg nincs. Csakis albérletbe tudok majd menni, de hirtelen nincsen 350 ezer forintom 2 havi lakbérre+kaucióra. Ennyi.
2021. jan. 9. 02:39
54/55 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de ha tényleg igaz, amiket itt leírsz, akkor jobb is neked életed végéig ezzel a családdal maradni, mert ugyanolyan életképtelen proli vagy, mint ők.
Vagy minek neveznéd azt, hogy eladod a lakásod, az árát meg elvered rájuk, valami semmittevő pasira meg a lusta családjára? Nem is életképtelennek neveznélek, csúnyábbat mondanék, csak lehet, hogy kitiltanának. Igaza van valakinek, aki itt cselédnek nevezett, az vagy és csak magadnak köszönheted az egészet, ráadásul ki sem fogsz tudni mászni belőle, ha képes voltál idáig eljutni.
Őszinte leszek, jobb neked velük, összeilletek.
55/55 anonim válasza:
És 80 ezer forintból hogyan tartasz el 5 embert + a cicákat? Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!