Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megtörtént az első eset -...

Megtörtént az első eset - lekiabáltam az anyóst. Ezután mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egy cica miatt van a konfliktus, rajtam kívül mindenki telibesz@rta, így egy időre elment, és most betegen jött haza. Én megfogtam, és elvittem az orvoshoz, az elmúlt 2 napot bent töltötte a lakásban, persze bepisilt, és bekakált (én fel is takarítottam lelkiismeretesen, mert én vettem a szárnyaim alá, beletartozik ez is, alomba nem megy bele). Most megint bepisilt, és valaki széthordta a fél lakásban a papucsával, jól le lettem kiabálva, hogy akkor vagy kirakom, és kint dögöljön meg az udvaron, vagy akkor hozzam be hozzánk, mert úgyis bezárkózok, és nem foglalkozok vele (óránként nézek körbe, hogy volt-e baleset, vagy van-e valami más problémája). Itt mindenki játssza a nagy állatvédőt, de a beteg macskát azt ugye ki szoktuk tenni télen, hátha felfordul (ez irónia). Vannak más dolgok is, amiket most fel tudtam volna hányni, de nem tettem, pedig nagyon a nyelvemen voltak dolgok. Közöltem, hogy én itt befejeztem, és elmegyek innen, azt csinálnak, amit akarnak, a rezsi, stb rám eső részét kifizetem, és felejtsenek el.
2021. jan. 7. 17:40
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
95%
Miert lakik veletek az anyos?
2021. jan. 7. 17:50
 12/55 anonim ***** válasza:
68%

"Megtörtént az első eset - lekiabáltam az anyóst. Ezután mi a teendő?"

Összecsomagolni és eltünni onnnan!

13/55 A kérdező kommentje:
Az is bajom, hogyha undorodik a beteg állattól, meg hagyná meghalni, akkor miért kell előadni mindenhol, hogy ő mekkora állatbarát? Ez nekem nem fér össze. Én nem azért akartam meggyógyíttatni ezt a macskát, hogy utána az ismerősöknek dicsekedhessek vele, hogy mekkora ász vagyok, mert mennyit teszek a kis állatkákért, hanem azért akartam megmenteni, mert nem tehet róla, hogy beteg lett, és ő is ugyanúgy megérdemli, hogy egészséges legyen és élhessen.
 14/55 anonim ***** válasza:
89%

"Miert lakik veletek az anyos?"

11-es, szerintem valami okból a szülői házat a fiukra íratták, így az "övé" a lakás. Valójában szerintem ez a szülői ház a hagyományos felállással (de ne legyen igazam).

Kérdező, én mennék a helyedben cicástól.

2021. jan. 7. 17:52
 15/55 A kérdező kommentje:
Megyek is. Eleve régóta tervezem. Sajnos nem tudtam, mert mindig minden pénzem elment mindenre is, mert soha nem volt még egy szelet kenyér se, szóval a havi 80 ezres fizuimat arra költöttem, hogy ötünkre bevásároljak, meg persze az állatokra, és nem maradt semmi. Az egyiküket sem érdekelte, hogy miközben ették a kaját (amiből nekem sosem jutott, lol), addig én a munkahelyen étlen-szomjan tizenkétóráztam, nem egy alkalommal. Az jó volt, amikor be lehetett jönni 50 ezer forintot elkérni tőlem, mert be kell fizetni a telefonszámlát, de senki meg nem kérdezte volna, hogy azon a héten ettem-e. Bármit vettem, mire odajutottam, hogy esetleg ettem volna egy párizsis kenyeret, se párizsi, se kenyér nem volt. Persze ezt úgy, hogy a párom nem dolgozik, mert életképtelen.
2021. jan. 7. 17:55
 16/55 anonim ***** válasza:
96%
Mit akarsz kérdezni? Azt mondtad, közölted, hogy viszlát. Akkor?
2021. jan. 7. 18:05
 17/55 anonim ***** válasza:
93%
Téged rettenetesen kihasznál a munkahelyed és a "családod" is.
 18/55 anonim ***** válasza:
88%
Balek vagy kerdezo, mar bocs. Ezt 1 napig se turnem, nemhogy 3 vagy ki tudja hany evig. Amugy mit dolgozol, hogy 12 orazol es csak 80 ezer a fizud? Letezik meg ilyen munkahely?
 19/55 anonim ***** válasza:
74%
Szep mese.
2021. jan. 7. 18:06
 20/55 anonim ***** válasza:
87%
minek élsz egy életképtelen pasival? őt tudod férfiként tisztelni?
2021. jan. 7. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!