Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megtörtént az első eset -...

Megtörtént az első eset - lekiabáltam az anyóst. Ezután mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egy cica miatt van a konfliktus, rajtam kívül mindenki telibesz@rta, így egy időre elment, és most betegen jött haza. Én megfogtam, és elvittem az orvoshoz, az elmúlt 2 napot bent töltötte a lakásban, persze bepisilt, és bekakált (én fel is takarítottam lelkiismeretesen, mert én vettem a szárnyaim alá, beletartozik ez is, alomba nem megy bele). Most megint bepisilt, és valaki széthordta a fél lakásban a papucsával, jól le lettem kiabálva, hogy akkor vagy kirakom, és kint dögöljön meg az udvaron, vagy akkor hozzam be hozzánk, mert úgyis bezárkózok, és nem foglalkozok vele (óránként nézek körbe, hogy volt-e baleset, vagy van-e valami más problémája). Itt mindenki játssza a nagy állatvédőt, de a beteg macskát azt ugye ki szoktuk tenni télen, hátha felfordul (ez irónia). Vannak más dolgok is, amiket most fel tudtam volna hányni, de nem tettem, pedig nagyon a nyelvemen voltak dolgok. Közöltem, hogy én itt befejeztem, és elmegyek innen, azt csinálnak, amit akarnak, a rezsi, stb rám eső részét kifizetem, és felejtsenek el.
2021. jan. 7. 17:40
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Ja, jól belemásztam a f0stenger közepébe
2021. jan. 7. 18:56
 32/55 anonim ***** válasza:
85%

Ki tudsz mászni.

Nem kell belefulladni.

2021. jan. 7. 19:05
 33/55 anonim ***** válasza:
7%

A történet úgy néz ki, hogy a lakás valahogy a párod nevére került, de haszonélvezettel. Azért haszonélvezettel, hogy golddigger nőcik ne tudják kisemmizni a lakás régi tulajdonosait (akik a párod szülei), de azért tudjon a fiú lépni valamerre.

A pasid szülei értelmes emberek. Nem hagyták, hogy a fiukat egy vagyontalan, senkiházi kiforgassa lakhatásából.

Mit tegyél? Azt javaslom, menj haza a SAJÁT lakásodba. Ha ilyen feltételek mellett kell még ez a pasi, akkor gondolkodjatok el egy újrakezdésen. Ha erről szó sincs, akkor miről beszélünk?!

2021. jan. 7. 20:33
 34/55 A kérdező kommentje:
Nincs saját lakásom, mivel megszabadultam tőle, amikor kikönyörögték, hogy költözzek ide. És nem hiszem, hogy golddigger nőcikék miatt intézték a dolgokat, úgy, ahogy, mivel a páromnak én vagyok a 2. párja...Mondjuk ilyet nem tudom honnan szedtél, vagy én értem-e félre, de engem nem érdekel ez a lakás, sem az ára :D bocsi, de ha végigolvasod, leírtam párszor, hogy ÉN tartottam el őket, és nem fordítva :) pusztán azért mert munkából ide jövök aludni :)
2021. jan. 7. 20:36
 35/55 anonim ***** válasza:
94%
Jó nagy cseléd vagy kérdező.Ha nem változtatsz akkor az is maradsz.
2021. jan. 7. 20:38
 36/55 anonim ***** válasza:
15%

Ha "megszabadultál" tőle, akkor nyilván (?!) arra gondolsz, hogy eladtad a lakásod, és akkor a az ingatlanvagyon/pénzmozgás útja lekövethető.

Ha azonban csak arról van szó, hogy saját jogon béreltél egy pecót, és fölmondtad a bérleti szerződést, attól még bőven lehetsz GOLDDIGGER. Tudod: a pasidéknál lakni, bérleti díj nélkül, ráadásul beleszokni abba, hogy leordítod a lakástulajdonos mama (anyós) fejét.

2021. jan. 7. 20:43
 37/55 anonim ***** válasza:
86%
Hát még jó, hogy a saját barátja nem kér tőle bérleti díjat. Nagyon erőlteted ezt a GOLDDIGGER témát, csak nem te is az vagy, 36-os?
2021. jan. 7. 20:49
 38/55 anonim ***** válasza:
3%

Nem, 37-es. Csak mostanában túl sok hasonló problémát látok. Nyilván összefügg a legutóbbi gazdasági válsággal.

Hogy ne csak golddigger csajszis esetet meséljek, elmondom mit hallgattam ma reggel munkába menet a villamoson. Ebben a mesében egy nincstelen faszi a főszereplő. Nem volt saját lakása, ilyen-olyan jogcímű szívességi lakhatása megszűnt. A húgával utazott a járművön, és a 25 perces menetidő alatt a dédmamája tesójától kezdve az unokaöcsi menyasszonyáig kivesézték, hogy kinek van ingatlan a családban, és ő vajon milyen jogcímen kerülhetne be.

Borzasztó volt még hallgatni is.

A faszi kb. ötven éves volt, csaja, lakhatása nuku (mert elvált, és a közös tulajdonú? bérelt? lakást a feleségére és a gyerekekre hagyta.)

Egy darabig tudott egy albérletet kivenni, ahová az aktuális nőjét is elvitte, de most se nő, se albi.

Nézzük ezt a sztorit a NŐ szempontjából.

Ha fiatal, gyermektelen nő vagyok, akkor lakhatásért (némi ellenszolgáltatásért cserébe), még az ördöghöz is beköltözök.

A legjobb, ha saját lakástulajdonú faszihoz tudok beköltözni. Itt kb. csak annyi a dolgom, hogy fölcsináltatom maga, majd 1-2 éven belül benyújtom a válókeresetet. -> jajszegénygyerek, mileszvele

bedobva az aduászt, a leellett nőszemély így akár 15+ évre is támogatott lakhatást szerezhet a férfi vagyonán élősködve

2021. jan. 7. 21:09
 39/55 anonim ***** válasza:
91%
38 te melyik kérdést olvasod? Merthogy biztos nem ezt, ami alá irkálsz. Leírta a kérdező, hogy ő tartja el a pereputtyot, a pasiját(akiről nem is tudjuk még egyértelműen, hogy házasok-e!) is, rajta kívül meg senki nem dolgozik, te meg közös gyerekről meg válásról beszélsz, mit szívtál, hogy ilyeneket haluzol? O.o"
2021. jan. 7. 22:09
 40/55 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom melyik megyében laksz, de még az ország másik felében is szoktak olyan állásokat hirdetni, ahol napi ingyenes étkeztetést biztosítanak, és szállást hozzá. Én ilyenben gondolkodnék a helyedben. Ott kicsit össze tudnád magad szedni. Tudom, a cicák miatt fájna a szíved, de pl ebben a városban, ahol én lakom, van rá lehetőség, hogy be adod egy menhelyre, de továbbra is látogató, és gondoskodás róla. Mikor még sikerül annyi gyűjtened, visszakaphatod őket.

Szóval kapard össze a vonat jegy árát, keress egy ilyen melót, aztán vissza se nézz!

2021. jan. 7. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!