Megtörtént az első eset - lekiabáltam az anyóst. Ezután mi a teendő?
Ki tudsz mászni.
Nem kell belefulladni.
A történet úgy néz ki, hogy a lakás valahogy a párod nevére került, de haszonélvezettel. Azért haszonélvezettel, hogy golddigger nőcik ne tudják kisemmizni a lakás régi tulajdonosait (akik a párod szülei), de azért tudjon a fiú lépni valamerre.
A pasid szülei értelmes emberek. Nem hagyták, hogy a fiukat egy vagyontalan, senkiházi kiforgassa lakhatásából.
Mit tegyél? Azt javaslom, menj haza a SAJÁT lakásodba. Ha ilyen feltételek mellett kell még ez a pasi, akkor gondolkodjatok el egy újrakezdésen. Ha erről szó sincs, akkor miről beszélünk?!
Ha "megszabadultál" tőle, akkor nyilván (?!) arra gondolsz, hogy eladtad a lakásod, és akkor a az ingatlanvagyon/pénzmozgás útja lekövethető.
Ha azonban csak arról van szó, hogy saját jogon béreltél egy pecót, és fölmondtad a bérleti szerződést, attól még bőven lehetsz GOLDDIGGER. Tudod: a pasidéknál lakni, bérleti díj nélkül, ráadásul beleszokni abba, hogy leordítod a lakástulajdonos mama (anyós) fejét.
Nem, 37-es. Csak mostanában túl sok hasonló problémát látok. Nyilván összefügg a legutóbbi gazdasági válsággal.
Hogy ne csak golddigger csajszis esetet meséljek, elmondom mit hallgattam ma reggel munkába menet a villamoson. Ebben a mesében egy nincstelen faszi a főszereplő. Nem volt saját lakása, ilyen-olyan jogcímű szívességi lakhatása megszűnt. A húgával utazott a járművön, és a 25 perces menetidő alatt a dédmamája tesójától kezdve az unokaöcsi menyasszonyáig kivesézték, hogy kinek van ingatlan a családban, és ő vajon milyen jogcímen kerülhetne be.
Borzasztó volt még hallgatni is.
A faszi kb. ötven éves volt, csaja, lakhatása nuku (mert elvált, és a közös tulajdonú? bérelt? lakást a feleségére és a gyerekekre hagyta.)
Egy darabig tudott egy albérletet kivenni, ahová az aktuális nőjét is elvitte, de most se nő, se albi.
Nézzük ezt a sztorit a NŐ szempontjából.
Ha fiatal, gyermektelen nő vagyok, akkor lakhatásért (némi ellenszolgáltatásért cserébe), még az ördöghöz is beköltözök.
A legjobb, ha saját lakástulajdonú faszihoz tudok beköltözni. Itt kb. csak annyi a dolgom, hogy fölcsináltatom maga, majd 1-2 éven belül benyújtom a válókeresetet. -> jajszegénygyerek, mileszvele
bedobva az aduászt, a leellett nőszemély így akár 15+ évre is támogatott lakhatást szerezhet a férfi vagyonán élősködve
Nem tudom melyik megyében laksz, de még az ország másik felében is szoktak olyan állásokat hirdetni, ahol napi ingyenes étkeztetést biztosítanak, és szállást hozzá. Én ilyenben gondolkodnék a helyedben. Ott kicsit össze tudnád magad szedni. Tudom, a cicák miatt fájna a szíved, de pl ebben a városban, ahol én lakom, van rá lehetőség, hogy be adod egy menhelyre, de továbbra is látogató, és gondoskodás róla. Mikor még sikerül annyi gyűjtened, visszakaphatod őket.
Szóval kapard össze a vonat jegy árát, keress egy ilyen melót, aztán vissza se nézz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!