Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megtörtént az első eset -...

Megtörtént az első eset - lekiabáltam az anyóst. Ezután mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egy cica miatt van a konfliktus, rajtam kívül mindenki telibesz@rta, így egy időre elment, és most betegen jött haza. Én megfogtam, és elvittem az orvoshoz, az elmúlt 2 napot bent töltötte a lakásban, persze bepisilt, és bekakált (én fel is takarítottam lelkiismeretesen, mert én vettem a szárnyaim alá, beletartozik ez is, alomba nem megy bele). Most megint bepisilt, és valaki széthordta a fél lakásban a papucsával, jól le lettem kiabálva, hogy akkor vagy kirakom, és kint dögöljön meg az udvaron, vagy akkor hozzam be hozzánk, mert úgyis bezárkózok, és nem foglalkozok vele (óránként nézek körbe, hogy volt-e baleset, vagy van-e valami más problémája). Itt mindenki játssza a nagy állatvédőt, de a beteg macskát azt ugye ki szoktuk tenni télen, hátha felfordul (ez irónia). Vannak más dolgok is, amiket most fel tudtam volna hányni, de nem tettem, pedig nagyon a nyelvemen voltak dolgok. Közöltem, hogy én itt befejeztem, és elmegyek innen, azt csinálnak, amit akarnak, a rezsi, stb rám eső részét kifizetem, és felejtsenek el.
2021. jan. 7. 17:40
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Korábban tiszteltem valamelyest, amikor még úgy viselkedett. De az utóbbi 2 évben másról se szól az élete, mint az alvás, és a számítógépes játékok, munkahelye nem egy lehetett volna, de nem ment. Mindig én hallgattam, hogy nem jutunk egyről a kettőre, mindig az én fizetésemre támaszkodott mindenki, nem csak a számlák, meg kaja szinten, hanem hogy pl. az én pénzemen spóroljunk már össze egy autót. A jogsiját is nagyrészt én fizettem, mondván, hátha majd akkor talál olyan munkát, ami tetszik neki, nem jött be. Igen, létezik sajnos olyan munkahely, ahol sokat dolgozol, és sz@r fizut kapsz, főleg, ha vidéken laksz, és a munkáltató nincs betojva attól, hogy a NAV rászáll a kis üzletére. De dolgozni meg kell, még ha ennyiért is.
2021. jan. 7. 18:13
 22/55 anonim ***** válasza:
84%
Pakolj, ès vissza se nèzz!
2021. jan. 7. 18:14
 23/55 A kérdező kommentje:
Elmenni azért nem mentem, mert lelkiismeretfurdalásom volt, hogy itt hagynám őket a sz@rban, meg persze minden pénzem elment, esélyem nem volt félretenni, semmilyen tőkém nincs, hogy pl. kifizessem egy albérlet kaucióját. Ezzel ők is tisztában vannak.
2021. jan. 7. 18:15
 24/55 anonim ***** válasza:
92%

Remélem nem lesz lelkiismeret furdalásod, amikor rájuk vágod az ajtót.

Vinném a cicákat és hátra se néznék.

2021. jan. 7. 18:17
 25/55 A kérdező kommentje:
A lelkiismeretfurdalás írmagját is sikerült már belőlem kiirtaniuk :)
2021. jan. 7. 18:23
 26/55 anonim ***** válasza:
88%
Öten laktok ott? Jesszus. Ki még? Azért remélem más is dolgozik, vagy nyugdíjat kapnak...
2021. jan. 7. 18:30
 27/55 anonim ***** válasza:
93%
Oké, eljutottál oda, hogy lelépsz, de hova? Mikor? Mert ha albiban gondolkodsz, így nagyon nehéz lesz össze szedni a kauciót, hogy közben még fizetned kell nekik, és a légkör sem lesz kellemes. :/
2021. jan. 7. 18:35
 28/55 A kérdező kommentje:
Már nem, anyósnak volt egy párja, de ő elköltözött (most kezdem felfogni, milyen jól tette!), vele van egy közös 12 éves fiuk. Anyós sokáig nem dolgozott, mert volt egy kemény depressziós periódusa, most kezd nagyjából magára találni (meg a hangjára). Előszeretettel panaszkodik mindenkinek IS, hogy mekkora sz@rok vagyunk, nem segítünk semmit (tényleeeg?), engem kb mindenki lenéz, mert körbeadagolta, hogy én a pénzemet magamra költöm, ruhatárat cserélek, meg ilyenek, és az ő pénzén élősködöm. Eddig nem voltunk rosszban, most lett ilyen pár hónapja, eddig bírtam.
2021. jan. 7. 18:35
 29/55 A kérdező kommentje:
A légkör nem érdekel, alig vagyok itt, de ha többet kellene, se hatna meg, mert amúgy is mindig mindenki a szobájában rohad. Kauciót max úgy tudok összeszedni, hogy körbetelefonálom a (megmaradt) barátaimat, és megkérem őket, hogy adjanak kölcsön, ki mennyit tud, aztán apránként visszaadom.
2021. jan. 7. 18:37
 30/55 anonim ***** válasza:
97%
Fú, kérdező, ha ez mind igaz, amit ide írtál, akkor magaddal is kezdjél valamit, mert ugyanolyan balek vagy, mint ez az egész család.
2021. jan. 7. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!