Az anyósok nagy része miért utálja a menyét?
Én akkor ismertem meg az anyósomat, mikor már 3éve együtt voltunk a férjemmel. Férjem sincs oda érte, semleges a viszonyuk, kb évente 1x ha találkoznak. Kapcsolatunk elején még több volt, akkor 4évig nem is látták egymást.
Mikor először találkoztam vele, kijelentette, hogy mi sosem leszünk jóban, mert elvettem tőle a férjemet...
Hozzáteszem 16évesen ő dobta ki otthonról, mert egy faszi fontosabb volt neki, mint a saját gyereke. Azóta ilyen semmilyen a viszonyuk.
Most tavasszal volt az esküvőnk. Csak a tanuk, párjaik, a fotós és barátnőm volt hivatalos. Anyós hivatlanul beállított. A szertartás alatt végig pofákat vágott, majd mikor vége lett, jelenetet rendezett.
Mert vele nem foglalkozik senki, mert mindenki csak körülöttem ugrál, mikor meg se érdemlem. Férjemnek is elmondta, hogy neki is az lett volna a minimum, hogy egy szülőköszöntőt beépíttet a ceremóniába, mert ő annyi mindent tett érte (férjem azóta is azon gondolkozik, hogy mit 😅 illetve az nem esett le neki, hogy az én szüleim, akikkel jóba vagyunk sincsenek meghívva...).
Azóta 2x beszélt vele férjem, mind a 2x elmondta, hogy én nem illek hozzá, kár volt elvennie...
szerintem komoly szociológiai tanulmányt ne a gyk kitalációiból rakjunk össze 😀
ennyi a véleményem. az összes itteni kérdés kitalált. a jelenség ettől még létezik, nem azt vitatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!