Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósok nagy része miért...

Az anyósok nagy része miért utálja a menyét?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy az anyósok/anyós jelöltek miért nem tudnak szimpatizálni a fiuk választottjával? Természetesen nem minden esetben, mondjuk úgy, hogy a többség. (Anyukám is nagyon szereti a testvérem feleségét, de például velem sem szimpatizál a párom édesanyja.) Annyi kérdés van itt GYIK-en is ezzel a témával kapcsolatban. De egyszerűen nem értem, én is mindig igyekszem a kedvére tenni, tisztelettudó vagyok vele és nagyon szeretem a fiát, ennek ellenére mégsem tud megbarátkozni a gondolattal, hogy nem Ő az egyetlen nő a fia életében? Vagy tényleg nem értem.

#párkapcsolat #utálat #anyósjelölt #anyós #utálzazanyós #páromanyja
2021. jan. 6. 21:14
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
44%
Mert féltékeny. Minden nő féltékeny és irigy egymásra függetlenül attól, hogy anyós vagy nem anyós. Még a legjobbnak mondott barátnők sem teljesen mentesek ezektől. Nyugodj bele, ez van!
2021. jan. 6. 23:44
 12/38 anonim ***** válasza:
58%
mer a menyét nem jó állat.. megeszi a tyúkot!
2021. jan. 7. 00:40
 13/38 anonim ***** válasza:
11%
Mert tudja mit művel a jányával!! Tudod!
2021. jan. 7. 04:01
 14/38 anonim ***** válasza:
45%
Azért utálják egymást, mert mindketten ugyanazt a férfit szeretik.
2021. jan. 7. 04:02
 15/38 anonim ***** válasza:
63%
Én szeretem!
2021. jan. 7. 04:03
 16/38 anonim ***** válasza:
72%
Mert elvették tőlük a picike fiúcskájukat, aki most már többet mond nemet az anyának - míg eddig soha.
2021. jan. 7. 04:06
 17/38 anonim ***** válasza:
4%
A Lányukat vették el, szerintem!
2021. jan. 7. 04:10
 18/38 anonim ***** válasza:
73%

Én akkor ismertem meg az anyósomat, mikor már 3éve együtt voltunk a férjemmel. Férjem sincs oda érte, semleges a viszonyuk, kb évente 1x ha találkoznak. Kapcsolatunk elején még több volt, akkor 4évig nem is látták egymást.

Mikor először találkoztam vele, kijelentette, hogy mi sosem leszünk jóban, mert elvettem tőle a férjemet...

Hozzáteszem 16évesen ő dobta ki otthonról, mert egy faszi fontosabb volt neki, mint a saját gyereke. Azóta ilyen semmilyen a viszonyuk.

Most tavasszal volt az esküvőnk. Csak a tanuk, párjaik, a fotós és barátnőm volt hivatalos. Anyós hivatlanul beállított. A szertartás alatt végig pofákat vágott, majd mikor vége lett, jelenetet rendezett.

Mert vele nem foglalkozik senki, mert mindenki csak körülöttem ugrál, mikor meg se érdemlem. Férjemnek is elmondta, hogy neki is az lett volna a minimum, hogy egy szülőköszöntőt beépíttet a ceremóniába, mert ő annyi mindent tett érte (férjem azóta is azon gondolkozik, hogy mit 😅 illetve az nem esett le neki, hogy az én szüleim, akikkel jóba vagyunk sincsenek meghívva...).

Azóta 2x beszélt vele férjem, mind a 2x elmondta, hogy én nem illek hozzá, kár volt elvennie...

2021. jan. 7. 08:10
 19/38 anonim ***** válasza:
63%

szerintem komoly szociológiai tanulmányt ne a gyk kitalációiból rakjunk össze 😀

ennyi a véleményem. az összes itteni kérdés kitalált. a jelenség ettől még létezik, nem azt vitatom.

2021. jan. 7. 10:24
 20/38 anonim ***** válasza:
17%
Úgyvan
2021. jan. 7. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!