Az esetemet tekintve, ti elmentetek volna így karácsonyozni? Bővebben lent.
A párom szüleinél laktunk évekig a párommal, viszont olyan szinten rossz volt a viszonyom a szüleivel, hogy nem bírtam és hazaköltöztem. Ez féléve volt, azóta nem is beszéltem a szüleivel, de nem is érdeklődtek ők sem felőlem. Az oka többnyire az volt, hogy mindenbe beleszóltak, semmi nem tetszett nekik,szerintük én semmit nem csinálok (mindig segítettem a házimunkában, mindennap úgy, hogy én indultam el legkorábban dolgozni és én is értem haza legkésőbb.. ezt valahogy sosem értékelték), ha velem sokat foglalkozott a párom, hirtelen hiszti jött az anyjára, sírni kezdett, hogy neki senki nem segít. Szóval csak szimplán nem voltam elég jó. Viszont most meghívtak karácsonyozni (ajándékot is vettek), de én nem mentem el. Eddig se kerestek, mért most jutottam eszükbe? Plusz nem is nekem szóltak, hanem a párom által üzentek. Nem élünk együtt a párommal, arra valahogy nem került sor, besokalltam a náluk töltött időben egy kicsit...
Ti elmentetek volna egyébként?
Utolsó, ez a te gondolatod. De másnak más. Ha az a célja, hogy az ő gyerekét otthon tartsa, akkor őt nem küldi albérletbe, de a gyereke párját el akarja idegeníteni valószínűleg. Ha meg nem akarja, hogy együtt lakjanak nála, akkor szerintem inkább azt mondja spóroljanak külön külön, aztán mehetnek. Akkor má minek össze költözni oda, ha akkora baj... Annyit mindenki otthon a szülői házban össze tud keresni, pláne 2en, ami egy albérletre elég indulónak. De ez meg az én véleményem.
Kényelmes annak, aki otthon akar lakni. Egyébként senkinek sem kényelmes egy ilyen helyzet. Annak sem, aki beköltözik. Hiszen neki "hallgass a neve". Szülőnek sem. De akinek nem kényelmes, akkor arra buzdítsa a gyerekét, hogy gyűjtsön és lakjanak külön mert ez az élet rendje... Vagy nem igaz? De nem mindenki gondolja úgy, hogy ez lenne az élet rendje és a saját gyerekét inkább gátolja abban, hogy felnőjön és íly módon felelősséget vállaljon magáért. Mert van ilyen, nem is gondolnád milyen sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!