Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az esetemet tekintve, ti...

Az esetemet tekintve, ti elmentetek volna így karácsonyozni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A párom szüleinél laktunk évekig a párommal, viszont olyan szinten rossz volt a viszonyom a szüleivel, hogy nem bírtam és hazaköltöztem. Ez féléve volt, azóta nem is beszéltem a szüleivel, de nem is érdeklődtek ők sem felőlem. Az oka többnyire az volt, hogy mindenbe beleszóltak, semmi nem tetszett nekik,szerintük én semmit nem csinálok (mindig segítettem a házimunkában, mindennap úgy, hogy én indultam el legkorábban dolgozni és én is értem haza legkésőbb.. ezt valahogy sosem értékelték), ha velem sokat foglalkozott a párom, hirtelen hiszti jött az anyjára, sírni kezdett, hogy neki senki nem segít. Szóval csak szimplán nem voltam elég jó. Viszont most meghívtak karácsonyozni (ajándékot is vettek), de én nem mentem el. Eddig se kerestek, mért most jutottam eszükbe? Plusz nem is nekem szóltak, hanem a párom által üzentek. Nem élünk együtt a párommal, arra valahogy nem került sor, besokalltam a náluk töltött időben egy kicsit...

Ti elmentetek volna egyébként?

2020. dec. 30. 14:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

7-es: nagyon szomorú volt, de elmagyaráztam neki, hogy miért nem fogom lemenni és hogy ezt ne rajtam kérje számon, mert én mindig nyitott voltam. Nekem az egész gyerekkorom ordibálással telt, ezért én irtózom ettől, a csendet és a nyugalmat szeretem. Viszont amikor náluk voltam, valamiért folyton feszült volt a helyzet, sok volt a kiabálás (szerintem főleg mert ott voltam és nem tudták elfogadni). Ezért sem szeretek olyan helyre menni, ahol ezt a frusztrációt érzem. Plusz nem is mennék olyan helyre szívesen, ahol tudom, hogy előtte nem szívesen láttak. Egyébként ők azt vallják, hogy "nincs velem semmi bajuk". De amikor veszekedtek a párommal, csak azt hallottam (annak ellenére, hogy nem hallgatóztam), hogy folyamatosan engem szidnak minden félével.

Nem töltöttük távol a karácsonyt. Eljött a párom délbe, megebédelt nálunk, aztán ajándékoztunk. Ez után hazament, otthon megvacsorázott a családdal, ajándékoztak és visszajött hozzám.

Tudom elég körülményes, de így oldottuk meg.

2020. dec. 30. 14:33
 12/31 anonim ***** válasza:
13%

Fúj de unszimpatikus vagy!

Te kívántál nekik boldog karácsonyt? Vagy felköszöntötted őket?

Vagy ezt csak nekik kell megtenni feléd, mert ha nem akkor milyen szemetek.

Jó sokat segíthettél, ha csak akkor mentél haza, mikor már mindenki ágyban volt!

2020. dec. 30. 14:34
 13/31 A kérdező kommentje:

12-es: igen, én kívántam és fel is köszöntöttem őket mindig!

A végén volt már, hogy később mentem haza.

Egyéb oka volt, hogy nem tudtunk külön menni, megvan az oka! Nem fogok mindent kiteregetni. A kérdés lett volna a lényeg.

2020. dec. 30. 14:35
 14/31 anonim ***** válasza:
14%

Semmivel sem különb mint ők! Ők téged szidtak te meg őket!

Örülj neki, hogy megtűrtek, nehogy már te légy megsértődve!

2020. dec. 30. 14:38
 15/31 A kérdező kommentje:

Sok mindenben igazatok van, de én nem éltem senki nyakán. Ugyanúgy bevásároltam, takarítottam, mindenben kivettem a részem.

1 évig voltam ott egyébként. Nem sokat.

2020. dec. 30. 14:40
 16/31 anonim ***** válasza:
24%

"A párom szüleinél laktunk évekig a párommal,"

Hát az "évekig" az mondjuk nem 1 év...

2020. dec. 30. 14:43
 17/31 A kérdező kommentje:

Valóban, rosszul írtam és rosszul fogalmaztam. Akkor most itt javítom. Én 1 évet laktam ott.

De szerintem ez a sztori szempontjából lényegtelen is...

2020. dec. 30. 14:45
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Elég képmutatóak, én sem mentem volna.
2020. dec. 30. 14:49
 19/31 anonim ***** válasza:
86%

A 7-es vagyok.

Értem, így akkor meg tudtátok oldani.

Nem értem azokat a hozzászólókat, akik szidják a kérdezőt. Gondolom a szülők beleegyeztek, hogy ott lakjon, közben meg szidták folyamatosan. De könnyű itt hálátlannak nevezni, mert nem hagyta, hogy tovább ócsárolják.

Valószínűleg nem akartak albérletre költeni, hogy azt a pénzt is félre tudják tenni, hát olyan nehéz ezt megérteni? Itt mindenki alá odatolták a házat, és máris el tudott költözni?

Nem látja senki, hogy a kedves mama érzelmileg is zsarolta őket, sírni kezdett, meg belepofázott mindenbe?

2020. dec. 30. 14:50
 20/31 anonim ***** válasza:
88%

A szülők annyiban hibásak, hogy megmondhatták volna, hogy mégsem működik az együttélősdi, nem pedig kiutálni kellett volna a kérdezőt.

És pont ezért, mert nem voltak egyenesek, inkább kiutáltak, ezért én sem mentem volna karácsonyozni, ahogy a kérdező sem.

2020. dec. 30. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!