Örülsz párod szülei ajándékának,tetszik?
Megkaptam egy könyvet, másodszorra. Kaptam olyat, amit kértem, kaptam még egy színezős könyvet és talán néhány apróságot, amit találtak otthon.
Örültem neki, legalább nem a tavaly nekiadott ajándékot kaptam vissza. Az tavaly, kicsit zavart (bár nyilván az ember nem emlékszik, hogy ki adta neki az x. tusfürdő készletet).
Hány éves vagy, hogy színezős könyvet kapsz az "anyósodtól"?:D
Anyósom ebben nagyon ügyes. Valahogy mindig tökéletes méretű és stílusú cuccokat vesz, idén ruhákat vett, meg kaptunk egy légkeveréses fritőzt. Szóval nagyon örülök neki, fullosan eltalálta az ízlésem, szuper minden.
De pl. anyukám egyáltalán nem ügyes ebben. Ő képtelen erre az ajándékozás témára, vele mindig megbeszéljük, minek örülnénk, és azok közül választ, hogy ne legyen megbántódás, mert párszor nagyon mellényúltunk egymásnak. Inkább megbeszéljük. Egyszerűen vannak emberek, akiknek nehéz ajándékozni, és van, akinek könnyen megy.
50 ezret adtak. Inkább ne adtak volna semmit. Csak le akarják a férjemet nyűgözni, de valójában nem szívből jön. Amíg náluk voltunk mindig mi adtunk neki. Mindig azt mondták ők nem tudnak segíteni! Nem is akartak. Nem szerettek engem, most már a férjemet sem keresik igazából. Nem tartanak ránk igényt hogy találkozzunk, na meg a lánya utál minket és ő a lányát pártolja, így pláne ne zavarkodjunk ottan. Színészkedés ez az 50 ezer. Nem vagyok hálás érte, nem is kellett volna. Csak szeretetet szerettem volna tőlük, de azt sosem adtak. Csak a szart kaptam mindig amíg náluk laktunk.
Csak miután elmentek, akkor láttam meg a pénzt, különben visszaadom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!