Örülsz párod szülei ajándékának,tetszik?
Figyelt kérdés
Ha nem tetszik megmondtad vagy csendben örültél hogy egyáltalán kaptál? Itt olyanokra gondolok ahol évek óta együtt vannak,együtt is élnek.2020. dec. 26. 21:46
A kérdező szavazást indított:
Tökéletes örülök
Nagyon elkeseredtem
Vita is volt..
49 szavazat
1/17 anonim válasza:
Karácsonyi köszöntést se kapunk tőlük, nemhogy ajándékot.
2/17 anonim válasza:
Persze. Teát, desszertet, vicces zoknit kaptunk. Mindig közös ajándék van. Amúgy mindennek örülünk ami nem sértő valamilyen módon. Mivel jó a kapcsolat, ezért nyilván nem kapunk ilyet.
3/17 anonim válasza:
Nem kaptam semmit a pàromtól. Úgy êrzem,hogy a fas.zom kivan vele A gyerek kori âlmat valora valtottam két napja. Anyam nem vett semmit apam meg sosem volt.
4/17 anonim válasza:
Én egy fürdőszobai szőnyeg szetett kaptam nagyon örültem neki mert volt hozzá a wc ülőkére is ilyen szőrmés huzat😄 aztán kaptam 2-3 db ruhát és egy házi áldás képet
Rengeteget segítettek nekünk az életünk során nagyon jó fejek
5/17 anonim válasza:
Komolyan, milyen ember az, aki ajándékon képes veszekedni?? (szavazás)
6/17 anonim válasza:
Azért van amikor lehet vitázni. Mikor ezerszer elmondom hogy ne vegyen meg valamit, és mit vehet helyette, de direkt nem tartja tiszteletben és azt veszi a gyerekemnek amit megtiltottam. Sokadjára. Pedig minden egyes alkalommal elmondtam, hogy ezt amit vett nem fogjuk használni. Utána még kamuzik is hogy csak ilyen volt a boltban, vagy hogy jó lesz az is mit kényeskedem. Na ettől ki tudok borulni.
7/17 anonim válasza:
OK, ez más. Itt nem a te ajándékodról van szó, hanem gyereknevelési kérdésről.
8/17 A kérdező kommentje:
Én kaptam egy jó használható számomra az én igényeimnek megfelelő kis csomagot nem kell nagy dologra gondolni meg ez mellé egy baromi haszontalan és kellemetlen valamit mindegy mi a lényeg hogy.. Mivel örültem hogy legalább minden ünnepkor +szüli/név-napon gondolnak rám nem kezdtem el mondani a bajom mert oké örülök de bosszant hogy minden 2.alkalommal van valami totál random GICCS ajándékom ami porfogó. Meg van minden 2.alkalommal valami jó.
2020. dec. 27. 00:31
9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy én voltam a hülye mert a hó elején párom szülei rákérdeztek páromra mikor én nem voltam vele épp hogy minek örülnék. Aztán nem mondtam időbe hogy minek :D nem konkretizáltam! Így nem is azt kaptam..
2020. dec. 27. 00:34
10/17 anonim válasza:
És ez tényleg számít? Felnőtt ember vagy..viselkedj is úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!