Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós kiakar rakni párom...

Anyós kiakar rakni párom mellöl mert nem fizettem a házra mit tegyek? Gyerekemet elveheti?

Figyelt kérdés

ma 00:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy? A párod mellől hogy rakna ki? Nála éltek az ő házában? Csak te nem fizetsz,vagy ti nem adtok semmit,ha az ő házában laktok? Kicsit részletesebben légyszíves,és akkor talán a gyerek témához is hozzá lehetne szólni. Bocsi,de ennyiből nem lehet normális választ írni.
ma 00:29
 2/24 A kérdező kommentje:
A ház anyósé meg páromé felesbe. Anyós rokkantnyugdíjas nagyon kicsi összeg mi fizetünk rezsit kaját mindent mindenkinek. Hatan lakunk anyós, párom, én, párom fél testvére párom gyereke meg a közös.
ma 00:37
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a ház feles akkor a párodnak ugyanannyi a beleszólása, mint az anyósnak. A gyerekedet meg miért vehetné el? Azért jogilag ez nem úgy működik, hogy gondol egyet a nagymama és elveszi a gyereket.

Bár ezek alapján, hogy ki akar tenni sürgősen keresned kéne inkabb egy albérletet vagy bármit.

ma 00:49
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Szocpolnak ehez mi köze? Anyósodnak haszonélvezeti joga is van?
ma 00:50
 5/24 A kérdező kommentje:

4-es őszintén nem tudom van e anyós anno apóssal vette a hazat régen akkor páromra vettek fel szocholt.

Azért akar kirakni anyósom mert nem fizetem a szochol / szocpolt törlesztőt pedig ő ordít velem hónapok óta miatta

ma 00:58
 6/24 A kérdező kommentje:
3-as nem vagyunk megesküdve ha anyós gondol egyet és páromat nemérdekli, akkor nem veheti el anyós a gyereket magához?
ma 00:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy egy anyukától elvegyék a gyereket nagy dolog kell. Ha lesz hol laknod, van bevételed (tudod etetni, itatni, öltöztetni) akkor a gyerek lehetetlen kb.

Anyósnak meg esélye sincs a gyereket elvenni a bíróságon.

ma 01:04
 8/24 A kérdező kommentje:

7-es minimálbert keresek + feketén még mellé...

Nemhiszem hogy bíróságra menne nem vagyunk párommal megesküdve egyáltalán... így nem veheti el csakúgy?

ma 01:06
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

Egy szülötöl nem lehet elvenni a gyereket csak úgy. Csakis biroságon lehet.

A gyereked a párod "örököse". A gyereket nem teheti ki még a párod se. Mivel hogy te vagy az anyja, kiskorú a gyerek, ezért téged se tehet ki jogilag.

ma 01:45
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Folytatás: ahhoz, hogy a párod a közös gyerekkel ki tudjon tenni a házból, ahhoz ö neki kell biztositania a lakhatásotokat a gyerekkel.
ma 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!