Anyós kiakar rakni párom mellöl mert nem fizettem a házra mit tegyek? Gyerekemet elveheti?
Ha a ház feles akkor a párodnak ugyanannyi a beleszólása, mint az anyósnak. A gyerekedet meg miért vehetné el? Azért jogilag ez nem úgy működik, hogy gondol egyet a nagymama és elveszi a gyereket.
Bár ezek alapján, hogy ki akar tenni sürgősen keresned kéne inkabb egy albérletet vagy bármit.
4-es őszintén nem tudom van e anyós anno apóssal vette a hazat régen akkor páromra vettek fel szocholt.
Azért akar kirakni anyósom mert nem fizetem a szochol / szocpolt törlesztőt pedig ő ordít velem hónapok óta miatta
Ahhoz, hogy egy anyukától elvegyék a gyereket nagy dolog kell. Ha lesz hol laknod, van bevételed (tudod etetni, itatni, öltöztetni) akkor a gyerek lehetetlen kb.
Anyósnak meg esélye sincs a gyereket elvenni a bíróságon.
7-es minimálbert keresek + feketén még mellé...
Nemhiszem hogy bíróságra menne nem vagyunk párommal megesküdve egyáltalán... így nem veheti el csakúgy?
Egy szülötöl nem lehet elvenni a gyereket csak úgy. Csakis biroságon lehet.
A gyereked a párod "örököse". A gyereket nem teheti ki még a párod se. Mivel hogy te vagy az anyja, kiskorú a gyerek, ezért téged se tehet ki jogilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!