Eltilthatom a gyerekemet a debil anyósomtól, aki szájára vette a kicsit?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondta viccesen megjegyezve, hogy addig van nyugtom, amíg nincs genetikai vizsgàlat. A gyerek apja ezt végighallgatta,nem védett meg. Soha senkit nem csaltam meg, a páromèrt pedig (akkor még) a kezemet a tűzbe tettem volna, amit nagyon jól tudott az exanyós.. Egy iszonyat debil kretén nő, engem szapul a gyerek jelenlétében, ok nélkül. Saját fia is azt mondja róla h egy idióta, vele meg ezért nem àll le vitatkozni. Olyan, mintha a saját fiának akarna rosszat! Azóta a fiàval már nem vagyunk együtt egyéb súlyos problémák miatt.. A gyereket pedig hozzá nem akarom engedni.2021. okt. 8. 22:04
2/16 anonim válasza:
Kérhet nagyszülői láthatást a bíróságon, havi egy órát ítélnek meg max., indokolt esetben felügyelten (pl. csak a te jelenlétedben).
3/16 anonim válasza:
Te nyilván nem viszed oda a gyereket, az apja viszont ha megteszi nem tudsz mit csinálni.
4/16 anonim válasza:
Szerintem attól függ mi a gyerek érdeke. Ha szereti a nagymamáját és jó a kapcsolatuk akkor ne tiltsd el.
5/16 anonim válasza:
Miért nem végeztettétek el a genetikai vizsgálatot? Az eredményét minden alkalommal elökaphattad volna egy KUSSSSS üvöltés kiséretében.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem szoros a kapcsolat anyós meg a gyerekem között, nem hagytam, h ezek után az legyen. Ez egy régebbi dolog, de éleződik, nem állt le ennél..
2021. okt. 9. 00:56
7/16 anonim válasza:
4-es, te melyik filmet nézed? Szerinted a gyerek hülye, és imádja a nagyit, aki folyton fikázza?
8/16 anonim válasza:
"A gyerek apja ezt végighallgatta,nem védett meg."
A gyerek apja onnantól az én ex párom lenne,onnantól pedig majd o viszi az anyjához a láthatás alatt, ha akarja.
9/16 anonim válasza:
Ha az apának van kapcsolattartása a gyerekkel, akkor abban az időben viheti az ex-anyóshoz, nem szólhatsz bele, amíg valami kirívó nem történik, pl részeg, ittas, bántalmazza a gyereket, stb. Neked természetesen abban az időben, amikor te vagy a gyerekkel, nem kell az ex-anyóshoz vinni. Ha kiderül, hogy lelkileg bántalmazta a gyereket, vagy ellened hangolja, akkor bejelentheted a gyámhivatalnál, és kérheted, hogy csak ellenőrzött keretek között láthassa a gyereket. De ez egy többkörös procedúra és bizonyítani kell az állításaidat.
10/16 anonim válasza:
4-es, te melyik filmet nézed? Szerinted a gyerek hülye, és imádja a nagyit, aki folyton fikázza?
Szerintem nem hülye a gyerek, arról nem volt szó, hogy a nagymama/ex anyós a gyereket "fikázza".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!