Eltiltható kisfiam a nagyszülőktől?
Nagyon durva dolog történt apósom részéről. Ezt most nem szeretném itt részletezni, hogy mi, de olyan, amiért börtönbe is kerülhetne, és még sok más erkölcstelen húzás a részéről az elmúlt 1-2 évben. Undorodom tőle, és nagyon fel vagyok háborodva. Minket is kihasznált, becsapott. A családnak az a része próbálja eltusolni, szemet hunynak felette, merthogy szükség van rá a háznál, mit csinálnának nélküle...ő dolguk. De én nem akarom, hogy a fiamnak bármiféle köze legyen ehhez az emberhez, és én sem akarok ezek után a mocskos ügyeibe belelátni, és bármilyen kapcsolatot fenntartani.
Apával elváltunk, így nem nagyon tudom "szabályozni", hogy hova viszi gyereket. Egyelőre ő sem beszél az apjával, de félek, hogy idővel majd ő is elfelejti, és majd vinni akarja hozzájuk a fiúnkat. Meg lehet ezt valahogy akadályozni?
szia,így nem fogod tudni eltiltani,vagy felvállalod magad meg a gyereked érdekeben az egesz dolgot vagy oda kell engedned,ennyi.
olyan nincs hogy te gondolsz egyet és nem mehet,ha voltál már bíróságon,akkor tudod h neked kell bizonyitanod a dolgokat,megindokolnod,papírokkal,tanukkal az igazadat alátámasztanod,mivel ez lehet kitaláció is amit elmondasz.
vagy az apukaval megbeszeled h ne vigye a papahoz.ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!