Ti kaptatok pénzt ballagásotokra szülőktől/nagyszülőktől?
Én annó egy Sony tv-t és egy szintén Sony videót kaptam, 11 éve,2001-ben.
Akkoriban nem volt még válság, az emberek a mainál sokkal jobban éltek,és nekem egész addig nem volt tévém, és erre a soha vissza nem térő alkalomra(az ember egyszer érettségizett akkoriban... akkoriban nem volt még előre hozott érettségi meg ilyen "újítások", bár az egész borítsuk fel az érettségi eddig szokásos rendjét c. törekvés kétségkívül azon az éven kezdődött, akkor,azon az éven vezették be ugyanis az OKÉV-et egy nagy érettségi botrány után... ami az érettségi tisztaságát, törvényességét hívatott ellenőrizni...).
Azonkívül semmit(max. csokit meg ilyen apróságokat, amire már nem emlékszem...)...ja, meg volt egy estebéd(későbe hajló ebéd, aminek kb.este 5-6-kor lett vége) az egyik -azóta is messze, toronymagasan a legjobb- helyi étteremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!