Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kaptatok pénzt ballagásotok...

Ti kaptatok pénzt ballagásotokra szülőktől/nagyszülőktől?

Figyelt kérdés
Inkább középiskolai/gimis ballagásra gondolok.
2012. máj. 13. 18:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Csak azt kaptam mindenkitől.
2012. máj. 13. 18:26
 2/19 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem sokat, de kaptam...

2012. máj. 13. 18:26
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem jelentős összeget, de igen. Amennyire emlékszem, inkább virágot hozott mindenki, meg hasznosabb apróságokat. Igazából nem is volt rá olyan nagy szükségem, mert mindenem megvolt, ami kellett, plusz diákmunkáztam, amivel az átlag diákmelóhoz képest elég jól kerestem.
2012. máj. 13. 18:33
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. máj. 13. 18:38
 5/19 anonim ***** válasza:

Én annó egy Sony tv-t és egy szintén Sony videót kaptam, 11 éve,2001-ben.

Akkoriban nem volt még válság, az emberek a mainál sokkal jobban éltek,és nekem egész addig nem volt tévém, és erre a soha vissza nem térő alkalomra(az ember egyszer érettségizett akkoriban... akkoriban nem volt még előre hozott érettségi meg ilyen "újítások", bár az egész borítsuk fel az érettségi eddig szokásos rendjét c. törekvés kétségkívül azon az éven kezdődött, akkor,azon az éven vezették be ugyanis az OKÉV-et egy nagy érettségi botrány után... ami az érettségi tisztaságát, törvényességét hívatott ellenőrizni...).

Azonkívül semmit(max. csokit meg ilyen apróságokat, amire már nem emlékszem...)...ja, meg volt egy estebéd(későbe hajló ebéd, aminek kb.este 5-6-kor lett vége) az egyik -azóta is messze, toronymagasan a legjobb- helyi étteremben.

2012. máj. 13. 18:42
 6/19 anonim ***** válasza:
18:42-es, előző vagyok. Pénzt, egyéb jelentős értéket nem kaptam.
2012. máj. 13. 18:43
 7/19 anonim ***** válasza:
70ezer ft-ot és ékszereket kaptam. /2010/
2012. máj. 13. 18:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Igen de mindet lenyúlták a szüleim, hogy tesómnak adják...
2012. máj. 13. 19:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Egy keveset igen, illetve kaptam egy vékony fehérarany karkötőt, ez volt a legnagyobb értékű ajándék mind közül.
2012. máj. 13. 22:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Csak pénzt kaptam. (2010) Viszont nem csak a szüleim/nagyszüleimtől, hanem minden vendégtől. Összesen kb. 200.000 Ft jött össze, laptopot és ruhákat vettem belőle.
2012. máj. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!