Voltatok már úgy, hogy eltiltottátok a nagyszülőktől a gyereket? Ki milyen okból?
Nehany evvel ezelott anyagi csodbe kerult a csalad. Olyannyira, hogy nem volt mas valasztasunk, mint a hitel felvetele a hazra, vagy az ehenhalas 3 gyerekkel. A hazunk telket az anyam vette nekunk 23 evvel ezelott, de a hazat mar a ferjemmel, onerobol epitettuk ra. Mindenesetre a haszonelvezet a szuleim kezebe kerult.
Ezzel nem is volt gond mindaddig, mig el nem jutottunk a hitelirodaba. Hoppa, a haszonelvezo jovahagyasa kell a hitelhez. Az en anyam azonban lazan vegignezte volna, hogy az unokai az utcara kerulnek, ugyanis nem volt hajlando alairni a papirokat. Neki nagyon sok penze van, megsem segitett. A gyerekeimtol azokat a dolgokat kellett megvonnom, amikert rajongtak (gitarorak, tanciskola, rajzszakkor), mert nem tudtuk fizetni a betevo falatot sem. A draga anyam erre csak annyit mondott, ez ugyis mind penz-es idopocsekolas volt.
Na ekkor fogtam magam, es kisetaltam a hazabol - utoljara, es az unokait sem vittem oda tobbet - teny, hogy o sem kereste oket azota sem, meg o van megsertodve.
Hat ezert (bocs, hogy kicsit hosszu lett, de ki kellett irnom magambol).
Mi nem tiltottuk el tőlük,de önszántukból felénk sem néztek majdnem másfél évig,pedig közel lakunk egymáshoz.
Van a férjemnek egy elkényeztetett hisztérika húga,akiért a szüleik rajonganak.A két gyereküket teljesen egymás ellen nevelték.Vagyis a férjem szinte le volt van tojva,a másikat mindenben segítik támogatják,a csillagos égig emelték az egóját,bele nevelték,hogy ő maga a tökély,senki a lába nyomába nem érhet,mindenki hülye mellette.Mert egy hangoskodó örökké vinnyogó hisztérika ő mindig kicirkuszolt magának mindent amit akart
,a férjem meg egy csendes ember,az volt gyerekként is.Nem vették észre anyósomék,hogy az iskolákban ahová járt mindenki hülye bunkó volt,mert utálták ott is.Később a munkahelyein ugyan ez volt,ott is hülye volt mindenki szerintük.Minden hülyeségében támogatták ahelyett,hogy helyre tették volna.A férjem amíg otthon lakott ennek a rosszindulatú kihanemén undok libának csak a lábtörlője lehetett,Ő mindig hülye volt mellette.
Ne most a baj akkor gyűlt meg,amikor én azt mondtam,elég ebből a nőből,hogy ez mindig a család középpontjában van,ennek mindenhol ott kell lennie,mindenhol okoskodnia,én nem viselem el tovább,nálunk ez senki itt ne ugráljon,ne jöjjön járjon a nyakunkra csak akkor majd ha hívjuk.Természetesen még ők haragudtak meg.Ekkor volt a gyerekünk 1 éves,úgy megharagudtak a szülők,hogy már a tesó is majdnem megszületett másfél év múlva,amikor békülni jöttek.Mi úgy éreztük igazunk van,nem léptünk feléjük,és ha rajtam múlik sosem járunk többet össze.Az én szememben nem szülő aki így megkülönbözteti a gyerekeit.Így most néha találkozunk a gyerekek miatt,de a szálka megmaradt és meg is fog maradni.Persze nem beszéltek meg velünk normálisan semmit,alattomosak mint a lányuk.Csak annyit mondtam mégis szeretnének velünk kapcsolatot tartani.Annyit nyertünk a dologgal,hogy megszabadultunk a hugicától,és ez így is marad.Többet senki kedvéért el nem viselném még 5 percre sem.A gyerekek főleg a nagyobbik természetesen érzi,hogy nem igazi a kapcsolat,állandóan kérdezgeti,hogy miért nem szeretjük velük egymást.Pedig sosem mondtuk neki,hogy ne szeretnénk őket.Ilyen jók a radarjai.Én valójában sajnálom,hogy ennyire fagyos a viszonyunk,de nem tudnánk bennük megbízni mi már.Ők ilyenek sajnos,pedig értelmes reális emberek,kivéve ha a lányukról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!