Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kaptatok pénzt ballagásotok...

Ti kaptatok pénzt ballagásotokra szülőktől/nagyszülőktől?

Figyelt kérdés
Inkább középiskolai/gimis ballagásra gondolok.
2012. máj. 13. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én most ballagtam el. 150 ezret kaptam összesen, emellé szüleimtől egy laptopot, mert mondogattam, hogy a pénzből, amit ballagásra kapok azt szeretnék venni főiskolára (eddig csak asztali gépem volt), így azt mondták, hogy az ajándékul kapott pénzt költsem másra, ruhára, nyaralásra, vagy amire szeretném, a laptopot ők állják. Bátyáméktól kaptam még a pénz mellé vásárlási utalványokat, nagynénéméktől pedig egy Fossil karórát ami szintén régi álmom volt - valószínűleg ezt a szüleim kottyintották el, mivel pontosan azt a darabot kaptam, amelyik után régóta sóvárgok. Virágot nem kaptam (csak a szüleimtől egy gömbcsokrot, hogy ballagáskor azért mégis legyen valami a kezemben, de ezt én rendeltem, én választottam hozzá a virágokat), mert nem szeretem őket, és mondtam, hogy felesleges pénzt adniuk érte, mivel csak kidobnánk őket pár nap után, ha elhervadtak. Valószínűleg ezért is kaptam ennyi pénzt, mert a csokor árát is nekem adták. Nagymamámtól kaptam még egy arany nyakláncot, keresztszüleimtől pedig egy Swarovski nyakláncot, hozzá illő fülbevalóval és karkötővel. Szóval összességében az ajándékok többet érnek, mint a pénz amit kaptam, de akitől kaptam ajándékot, az is adott pénzt, aki pedig csak pénzt adott, az nagyobb összeget.
2012. máj. 13. 22:09
 12/19 anonim válasza:
Igen 15 ezeret amit a szüleim lenyultak és egy használt mobilt ami ütőtt kopot volt.
2012. máj. 13. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a szüleimtől és a nagyszüleimtől az ebédet kaptam, ahová meghívtuk az unokatestvéreimet. Nagybátyáméktól nem kaptam semmit, kisebbik unokatesómtól se, a nagyobbiktól pedig 10 e Ft-ot, ez volt 5 éve, középiskolai ballagáson. Kicsit rosszul esett, mert bátyám ballagására nagybátyáméktól egy elég komoly hi-fit kapott... :(
2012. máj. 14. 00:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Én is ezért vagyok elkeseredve.. tesóm 2 éve annyi pénzt kapott, hogy a fele is sok és meg nem kaptam semmit. Nem is az a baj, csakhogy máskor se kapok költőpénzt csak amit suliba buszra kapok stb. Annyira beleéltem magam hogy vehetek nyárra pár új felsőt, cipőt, erre egy forintot se kaptam :(
2012. máj. 14. 09:20
 15/19 anonim ***** válasza:
200eFt-t.7 éve volt. Egy kanyit nem költöttem el belőle, mert anyám eltapsolta....
2012. máj. 14. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, megértelek, én is többre számítottam. Bár nem 100-200 e Ft-ra (kiesik a szemem, hogy mások mennyit kaptak, de nálunk nem is volt olyan sok vendég), hanem valami szép nyakláncra, órára, vagy bármire... A pénzből vettem magamnak egy szép fülbevalót és már el is fogyott... (13-as voltam)
2012. máj. 14. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, bár nem sokat, igaz, nem is voltak sokan.
2012. máj. 29. 17:56
 18/19 anonim válasza:
Puszit..
2013. aug. 17. 14:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Én laptopot kaptam, összedobta a család, hogy legyen az egyetemen..:)
2013. aug. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!